korwin Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 Hej Mam pytanie czy po zakupie ich tłumika ala beryl muszę coś jeszcze robić przy lufie przy RK-03 boyi i jeśli nie czy ktoś wie jak to się będzie prezentować ? Quote Link to post Share on other sites
Azur Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 Trochę bardzo nie ten dział :F Quote Link to post Share on other sites
mefisteso Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 Niemniej, jeśli jesteś tym szczęśliwcem i wciąż masz sprawny gwint w RK to montaż tłumika(pod warunkiem że wybierzesz odpowiedni gwint, tj. lewoskrętny) powinien się odbyć bez problemów. Quote Link to post Share on other sites
KrzysiekplX Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 To jak już temat powstał to i ja się podepnę. Jak z montażem tłumika przy CYMie 0.40C? Bo ten gwint po zdjęciu tłumika płomienia jakiś taki duży jest. Z góry dzięki za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 Wiadomość automatyczna Wątek został przeniesiony z "Rekonstrukcja i stylizacja -> Po II wś do współczesności -> Wojsko Polskie i Policja" do "Broń airsoftowa i problematyka techniczna -> Akcesoria". Quote Link to post Share on other sites
0wn Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 (edited) To jak już temat powstał to i ja się podepnę. Jak z montażem tłumika przy CYMie 0.40C? Bo ten gwint po zdjęciu tłumika płomienia jakiś taki duży jest. Z góry dzięki za pomoc. Bo ten gwint(przejściówka) :wink: jest nakręcony na gwint 14mmCCW.Jest pewnie jeszcze zamocowany za pomocą maleńkiego imbusa, najprawdopodobniej od spodu.Zdejmujesz tłumik płomienia, odkręcasz imbus, odkręcasz tą przejściówkę(Pamiętaj, że gwint na który jest nakręcona jest LEWY) Edited June 15, 2011 by 0wn Quote Link to post Share on other sites
KrzysiekplX Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 OK pojąłem i imbus znalazłem, dzięki za pomoc ^ ^ Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts