Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

początki z ASG

Recommended Posts

witam! jestem nowy na forum wiec od razu chciałbym wszystkich przywitac, mam tez nadzieje ze nie zostane na początek za bardzo zlinczowany :D chciałbym zacząc swoja przygode z ASG ale poki co jestem bardzo ograniczony finansowo. początkowo na allegro widziałem tanie repliki, 60-100 zł, z wygladu całkiem calkiem, opisy tez wspaniałe, dobrze ze znalazlem to forum i odpowiednie tematy w których te oto zabawki zostały szybko "zgaszone", a polecacie inne, dla mnie o tyle niestety ze duzo droższe;/ tu sie rodzi moje pytanie, czy naprawde zeby sie pobawić z jakimkolwiek efektem tzn. uderzenie kulki bylo czuć, a nie jak z pistoletów z "odpustów parafialnych", w miare celne itp trzeba wydać kwote 300+ zł? chwile zastanawiałem sie nad czymś takim

http://allegro.pl/karabin-elektryczny-fn-p90-d90h-well-400-kul-asg-i1694575072.html

ale zwątpiłem po zobaczeniu ilości fps'ow i filmiku jak to dziala.

czy w granicach 150zł(sama replika, nie mowie o stroju i innych akcesoriach) można kupic cokolwiek nadającego sie do użytku?co powiecie np na to?

http://allegro.pl/karabinek-air-soft-asg-hk-g36-c-i1708335514.html

widziałem pistolety, i jakies strzelby głównie w takich cenach w sklepach polecanych na tym forum, ale czy warto wogole pchac sie w to? i jesli juz to wtedy brac elektryka, speżynówke czy gazówke? raczej rozważam pierwsze 2 z naciskiem na 2 ale wole przeczytać opinie starszych wyjadaczy.

od razu mowie ze nie planuje uprawiac ASG jakos wyczynowo, tylko być raczej "niedzielnym komandosem" w gronie kilku znajomych

przepraszam z góry za poplątanie, mam nadzieje ze każdy zrozumie co autor mial na mysli i licze na konkretne odpowiedi z jakimiś może propozycjami;) pozdrawiam wszystkich

Wiesz może co to język Polski? Radzę się do niego dostosować,bo wparuje Arend i nie będzie fajnie. Po drugie, odpuść sobie te śmieszne zabawki. Poczekaj kilka dni i na Taiwangun.com będzie dostępny bardzo dobry i tani szotgun. Do tego Uvex I-Vo i można grać.

"Kilka" osób pytało już o "super elektryk rewolwer pistolet" z allegro.

Za 150zł -> http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/21579-jaka-replika-do-150zl/ tam masz WSZYSTKO o czym możesz w tej cenie myśleć. Strzelba to dobry wybór, ja jestem niedzielnym komandosem w gronie znajomych i z szajsem z allegro nie da Ci to frajdy, strzelba z Taiwangun.pl już większą. Wszystko zależy od towarzystwa i ich uzbrojenia, jeżeli mają nawet chińskie elektryki, to na "fragi" nie licz ;) Ale przecież nie o nie w ASG chodzi...

Do 150zł elektryka nie kupuj. Jak elektryka to od 300 w górę. Do 150 lepiej kupić sprężynowego shotguna ale nie bubel z allegro. Na taiwangunie były i może będą jeszcze przyzwoite shotguny za ok 50zł. Na stronie zbrojowni w dziele strzelby jest coś do wyboru. Docinkami się nie przejmuj, zawsze się tu jakiś frustrat znajdzie.

Didizip nie pouczaj w temacie ortografii bo słowo "polski" pisze się z małej litery.

Jak elektryka to od 300 w górę

Nie rozśmieszaj mnie :bialaflaga: AEG-a i poniżej 200 złotych można mieć tyle że nie nowego...

A żeby off topu nie było to możesz myśleć o wszelkich shotgunach od GA :)

Edited by KubaK

Arend wparował i jest zły. Znaczy jest tak zły że bardziej nie będzie ale dalej ostrzega i przypomina o zasadach pisowni.

Trex33 przy takim budżecie niestety pozostaje ci tylko pompka. i to będzie najrozsądniejszy wybór. Czasami uda się wyjąć jakiś używany elektryk z naszego komisu albo allegro, ale raczej będą to repliki mocno zastrzelane (no chyba że się trafi taki cud jak mi w zeszłym tygodniu.). Dobrze by było żebyś przed zakupem używki poprosił sprzedającego o dokładny opis repliki i zastrzegł że jeżeli nie będzie z nią tak jak w opisie to ją zwracasz. Jeżeli przedstawi ci opis wrzuć go na forum i poproś o konsultację co i jak i czy warto brać.

A i jeszcze jedno: o zasadach pisowni przypominam wszystkim nie tylko Trexowi.

no ok, czyli jestem zdecydowany na "pompke" ;D a jakich firm, rodem z kraju pachnącego ryżu i innych tego typu sie wystrzegac jak ognia? sam fakty ze jak bede chciał juz cos kupic to pewnie i tak zapytam na forum, ale co na starcie moge odrzucac?

czy ty się ze mną dżażnisz, czy prośba o respektowanie zasad pisowni do ciebie nie dociera

Edited by arend

witam! jestem nowy na forum wiec od razu chciałbym wszystkich przywitac, mam tez nadzieje ze nie zostane na początek za bardzo zlinczowany :D chciałbym zacząc swoja przygode z ASG ale poki co jestem bardzo ograniczony finansowo. początkowo na allegro widziałem tanie repliki, 60-100 zł, z wygladu całkiem calkiem, opisy tez wspaniałe, dobrze ze znalazlem to forum i odpowiednie tematy w których te oto zabawki zostały szybko "zgaszone", a polecacie inne, dla mnie o tyle niestety ze duzo droższe;/ tu sie rodzi moje pytanie, czy naprawde zeby sie pobawić z jakimkolwiek efektem tzn. uderzenie kulki bylo czuć, a nie jak z pistoletów z "odpustów parafialnych", w miare celne itp trzeba wydać kwote 300+ zł? chwile zastanawiałem sie nad czymś takim

http://allegro.pl/karabin-elektryczny-fn-p90-d90h-well-400-kul-asg-i1694575072.html

ale zwątpiłem po zobaczeniu ilości fps'ow i filmiku jak to dziala.

czy w granicach 150zł(sama replika, nie mowie o stroju i innych akcesoriach) można kupic cokolwiek nadającego sie do użytku?co powiecie np na to?

http://allegro.pl/karabinek-air-soft-asg-hk-g36-c-i1708335514.html

widziałem pistolety, i jakies strzelby głównie w takich cenach w sklepach polecanych na tym forum, ale czy warto wogole pchac sie w to? i jesli juz to wtedy brac elektryka, speżynówke czy gazówke? raczej rozważam pierwsze 2 z naciskiem na 2 ale wole przeczytać opinie starszych wyjadaczy.

od razu mowie ze nie planuje uprawiac ASG jakos wyczynowo, tylko być raczej "niedzielnym komandosem" w gronie kilku znajomych

przepraszam z góry za poplątanie, mam nadzieje ze każdy zrozumie co autor mial na mysli i licze na konkretne odpowiedi z jakimiś może propozycjami;) pozdrawiam wszystkich

Wiesz co ja bym ci zaproponował... CM028 maja dostępny i to w dobrej cenie na airsoft-militaria

http://www.airsoft-militaria.pl/product-pol-504-Kalasznikow-Ak47S-CM028S.html

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...