Patriota5 Posted July 16, 2011 Report Share Posted July 16, 2011 Witam chciałbym się dowiedzieć o moim nowym nabytku ciut więcej więc moje pytana sią następujące. 1.Gdzie i czy trzeba regulować Hop Up. 2.Czy są jakieś problemy z tą repliką. 3.Co najlepiej wymienić na początku i jak sprzęt optyczny będzie to niego pasował (kolimetr czy ACOG). Quote Link to post Share on other sites
maciu Posted July 16, 2011 Report Share Posted July 16, 2011 1.Hop-up regulujesz tak by laciało jak najdalej pokrętło regulacji znajdziesz pod klapką wyrzutnika łusek(z prawej strony) "okienko" otwoży sie gdy pociągniesz za rączke przeładowania. 2.Ja nie miałem problemów 3.Wymień gumke hop-up,Kolimator jak już (nie kolimeter) a ACOG występuje jako kolimator albo luneta orginalnie jest to luneta.Każdy z 22mm montażem ris :) Pozdro Quote Link to post Share on other sites
Patriota5 Posted July 22, 2011 Author Report Share Posted July 22, 2011 jaką najlepiej gumke hop-up kupić do tego modelu? Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 niepolecana replika, patrz - forum. Quote Link to post Share on other sites
Patriota5 Posted July 22, 2011 Author Report Share Posted July 22, 2011 i jaszcze jedno jakie kulki są dla niej najlepsze ja używam 0,25g Quote Link to post Share on other sites
_DjZordon_ Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 A ja ją polecam z premedytacją, mam kilka replik różnych producentów a tej najczęściej używam. strzelam guarderami 0.25 nie tną cię w realcapach Quote Link to post Share on other sites
Stalker Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 2. Wymień gumkę hop up i lufę na precyzyjną. Wkładanie mocniejszej sprężyny grozi awarią. Kup baterię 9,6 nimh (nie waż się wkładać lipo 11,1 V). 3. Kolimator najlepiej Eotech (choć w realu to nie jest kolimator, ale tę kwestię pomińmy) - dobrze przez niego widać i jest lanserski. Quote Link to post Share on other sites
Ślepy17 Posted January 6, 2013 Report Share Posted January 6, 2013 Mam pytanie odnośnie repliki. Czy podwyższoną szynę RIS łączącą przednią część z korpusem da się w tej replice zdjąć? Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted January 6, 2013 Report Share Posted January 6, 2013 (edited) Odkręcasz ten dziwaczny łącznik, a potem odciągasz pierścień delta i możesz zdjąć szyny. Edited January 6, 2013 by Nath Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts