butelka Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 (edited) Siema! Chcialbym kupić sobie pistolet gazowy, tylko nie wiem jaki, bo większość tematów o nich jest stara i nieaktualna. Mianowicie ma to być FN Five seveN, USP, P228, P99, MK23, GLOCK 17, lub ew. M9, z tym, że M9 mam już wybrane, ale mam pytanie czy oryginał ma metalowy korpus, bo ostatnio zwątpiłem? Prosiłbym o doradzenie i rafy, który model wybrać, jakiej firmy szukać itd. za wyjątkiem M9. Z góry dziękuje za pomoc. EDIT: Pistolet musi mieć BLOW BACK, być wykonany z takiego materiału jak ostry i mieć poniżej 350FPS. Edited July 22, 2011 by butelka Quote Link to post Share on other sites
Stalker Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 Przed chwilą pytałeś o to w innym temacie. :zastanawia: Najlepiej kup produkt firmy TM - robi najlepsze gaziaki. FN 5-7 niedawno był do kupienia w komisie, warto. Quote Link to post Share on other sites
butelka Posted July 22, 2011 Author Report Share Posted July 22, 2011 Kiedy o to pytalem? Chcę kupić i tak używkę do 300zł. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 a jaki miałby być korpus w Berettcie? Quote Link to post Share on other sites
Szabal Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 Mam okazję kupić TM Mk 23 Socom za 100 zł. Opłaca się i czy replika jest warta zachodu? Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 Mam okazję kupić TM Mk 23 Socom za 100 zł. Opłaca się i czy replika jest warta zachodu? o ile to nie sprężyna, tylko gaziak i NAPRAWDĘ jest to TM, to bardzo się opłaca. Ale z 100 zł pewnie to sprężyna lub ktoś Cię w konia robi i sprzeda Chinola. ;p Quote Link to post Share on other sites
butelka Posted July 22, 2011 Author Report Share Posted July 22, 2011 Może wróćmy do tematu? ;) Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 Kolego, podałeś wszystkie najpopularniejsze modele klamek asg i niski przedział cenowy - nie dziw się, że ludzie milczą. Quote Link to post Share on other sites
majkiki Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 glock 17 army ;) Quote Link to post Share on other sites
butelka Posted July 22, 2011 Author Report Share Posted July 22, 2011 Jak to? Za tą cenę można dorwać przynajmniej 2 dobre klamki: M9 KWA i GLOCK 17 KWA. Po prostu pytam, czy znacie coś jeszcze? Mieliście te repliki itd.? Quote Link to post Share on other sites
arend Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 Opisy tych pistoletów znajdziesz w dziale dla replik gazowych w podziale z pistoletami. Znalezienie tego nie wymaga filozofii tylko chęci. Tam znajdziesz tez opisy innych replik tego typu. Potem trzeba będzie tylko przemyśleć co Ci najbardziej będzie pasowało. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 Za tą cenę można dorwać przynajmniej 2 dobre klamki: M9 KWA i GLOCK 17 KWA. No wręcz wybitnie dobre klamki... hehehe Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 Zastanawiam się ile identycznych tematów zostanie założonych w najbliższych dniach. Na 1 stronie "zielonych" jest chyba z 6 tematów z pytaniem o pistolet. Ludzie! opanujcie się i czytajcie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts