MarcinekNu2 Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 Na Taiwangun.com pojawił się ponownie HK416. Podobno nowy model. Czy ktoś widziała i testował? Wart dość wysokiej ceny? http://www.taiwangun.com/karabiny_szturmowe_aeg/bi-hk416_boyi-2808.html Quote Link to post Share on other sites
spartanaqa Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 (edited) Ja powiedziałbym że to jest to samo co było wcześniej - tyle że bez oznaczeń. edit: Ceny bojec jest wart - bebechy są słabe, ale wykonanie z zewnątrz palce lizać, kopia VFC. Edited July 27, 2011 by screw Quote Link to post Share on other sites
Aztek Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 Nic nowego. Na GunFire od dwóch miesięcy jest ponad 100zł taniej. A sama wersja też już znana. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 Ja powiedziałbym że to jest to samo co było wcześniej - tyle że bez oznaczeń. edit: Ceny bojec jest wart - bebechy są słabe, ale wykonanie z zewnątrz palce lizać, kopia VFC. Na pewno nie ma oznaczeń? Widziałeś go na żywo ,czy opierasz się tylko na zdjęciach? :P Quote Link to post Share on other sites
BoBeR40 Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 Na pewno nie ma oznaczeń? Widziałeś go na żywo ,czy opierasz się tylko na zdjęciach? :P Wersja od Krakmanów na pewno nie ma oznaczeń, wiem bo wysłałem do nich e-mail. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 ok,a ta wersja z gunfire ma oznaczenia? bo np. scar jakieś tam ma (przynajmniej na zdjęciach) Quote Link to post Share on other sites
spartanaqa Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 OFF, wiem, ponieważ po aferze z replikami w chinach Boyi widocznie straciło uprawnienia na oznaczenia. Dlatego repliki robione teraz mają ciemniejsze body i są bez oznaczeń. Choć wersja od krakmanów jest inna - ma body w starym kolorze. Na Specshopie mają korpusy z oznaczeniami. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 Oni chyba wcale nie mieli tych uprawnień ;) Wydawało mi się,że kiedyś była wersja tego HK od P&J/boyi ,ale nie jestem pewien. Dlatego wolałem kupić u krakmanów bo kupowałem już tam wiele rzeczy,w tym replike i wiem że to solidna firma. Chyba jednak zrezygnuje z HK i kupię G36 z Cymy. Dzięki za te info o oznaczeniach :) Quote Link to post Share on other sites
Codename666 Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 Mam wersję z GunFire i nie ma oznaczeń. Lecz wykonanie jest bardzo dobre. Niemal od razu popsuł się zwalniacz magazynka, ale poza tym ok. Wiadomo chińczyk chińczykowi nierówny. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 SCARy nie maja oznaczeń, zdjecia wprowadzają w błąd. Quote Link to post Share on other sites
Kac Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 Nic nowego. Na GunFire od dwóch miesięcy jest ponad 100zł taniej. A sama wersja też już znana. Jednak jest chyba jakas roznica miedzy replikami z GF i Krakmana. Patrzac na opis w obu sklepach, krakmanowski HK ma jakies wzmocnione bebechy i troche wiecej FPS, warto wydac te 100zl wiecej? PS. Sorki za brak polskich znakow, w firmowym kompie ich nie ma. Quote Link to post Share on other sites
denvey Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 Kac, one mają te wzmocnienia w stocku. Krakman tylko o nich wspomina, ale to nie jest ich robota:) Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted September 3, 2011 Report Share Posted September 3, 2011 Kac, one mają te wzmocnienia w stocku. Krakman tylko o nich wspomina, ale to nie jest ich robota:) To też zależy. M249 na ten przykład są w TG o wiele lepsze niż w GF. Ale w tym bojcu chyba w każdym skelpie jest jeden pies. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts