hajmus Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 Witam, od pewnego czasu poszukuje fajnej elektrycznej repliki. Mam 280zł budżetu :P Narazie zainteresował mnie R2 [WELL] (http://www.taiwangun.com/pistolety_maszynowe-aeg/r2_well-1261.html) . Co o nim myślicie? Jeżeli widzieliście coś lepszego w tej cenie to proszę o informacje :) Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 myślimy, że nie ma fajnych elektryków za 280 zł. Dozbieraj 120. Quote Link to post Share on other sites
Ryba1993 Posted August 5, 2011 Report Share Posted August 5, 2011 Dokładnie dozbieraj te 120zł do normalnej szturmówki. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted August 5, 2011 Report Share Posted August 5, 2011 Hajmus, ja bym się wstrzymał z kupnem repliki aż do czasu kiedy się czytać ze zrozumieniem nauczysz. Po jakie licho zakładasz temat o elektrycznym pistolecie w dziale replik sprężynowych. A drugą sprawą jest to że akurat ten Well jest dobrze opisany w dziale tanich replik elektrycznych. Quote Link to post Share on other sites
Crusader Posted August 5, 2011 Report Share Posted August 5, 2011 CM.028 :) Quote Link to post Share on other sites
Adax Posted August 5, 2011 Report Share Posted August 5, 2011 CM.028 :) Kolega ma rację. Cm.028 To najlepszy wybór niektóre karabiny za 600 zł są gorsze. :D 028 to moja pierwsza replika że mam dopiero 14 lat xd to nie mogłem nic droższego kupić. Kidy dostałem mojego AK byłem w niebo wzięty. Znakomity na strzelanki! Po zmianie gumki H.U. i bateri na FIREFOXA jest wprost ZAJEBI*** :P Quote Link to post Share on other sites
vanyel1985 Posted August 5, 2011 Report Share Posted August 5, 2011 Adax Twój obiektywizm i jak widzę, brak porównania z czymkolwiek, mnie rozwala... Ale trzeba jednak oddać fakt, że przy tak minimalistycznym budżecie [280zł] najlepsza będzie Cyma 028, do której i tak w przypadku nówki sztuki, autor tematu musi dozbierać. Quote Link to post Share on other sites
hajmus Posted August 6, 2011 Author Report Share Posted August 6, 2011 Dzięki za wypowiedzi. Wstrzymam się i dozbieram na wychwalaną przez was cm.028 Quote Link to post Share on other sites
arend Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 Ta replika nie jest może rewelacyjna, ale: Raz jest to najsensowniejsza nowa replika w mniejwięcej Twoim przedziale cenowym. Dwa Jest to najsensowniejsza tania replika dla początkującego gracza. Nie zapomnij też kupic dobrych atestowanych okularów lub gogli ochronnych. Quote Link to post Share on other sites
jogizg Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 Niedawno na alledrogo widziałem za 250zł cm0.28 (nie, ja jej nie sprzedaję). Quote Link to post Share on other sites
arend Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 Jogizg sadzę ze lepiej bedzie jak kupi replikę nową z dobrego i polecanego sklepu. Używka może być sypnięta i co wtedy zrobi (sam nie naprawi a i sądzę że odpowiednich znajomości w Otwocku niema żeby ktoś mu zrobił). Jak weżmie ze sklepu to będzie miał sensowną gwarancję. BTW: hajmus w Otwocku działa parę sensownych ekip i często tam się odbywają strzelanki. Poszukaj takich miejscówek jak PolHotel w Pogorzeli czy kultowy już Psychiatryk (stary szpital neuropsychiatryczny przy Kochanowskiego 10 ) Wpadnij w jakiś łikend pogadaj, postrzelać też dadzą bez problemu. Nie zapomnij tylko ochrony oczu Quote Link to post Share on other sites
Stalker Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 Dla potomnych dopisze tylko ze mialem tego Wella. Nigdy dobrze nie strzelal, a szybko przestal strzelac w ogole, bo pekl szkielet gearboxa (choc repliki prawie nie uzywalem). Generalnie jest to jeden wielki shit. Quote Link to post Share on other sites
hajmus Posted August 7, 2011 Author Report Share Posted August 7, 2011 @arend. Mam swoją małą ekipę amatorów ASG, więc tego mi nie potrzeba. Co do naprawiania to mam znajomego, który mógłby pewnie coś zdziałać, ale nie chce kupować repliki i ładować drugie tyle na naprawianie jej. Posiadam shotguna z taiwana za te 50zł, ale z tym to bardziej się odechciewa grać gdy prawie wszyscy tłuką elektrykami. Jednak zbiorę sobie trochę więcej kasy (przez zime napewno) i kupię jakąś porządną replikę. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 I to byłoby najrozsądniejsze wyjście. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts