Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Replika na początek

Recommended Posts

Hajmus, ja bym się wstrzymał z kupnem repliki aż do czasu kiedy się czytać ze zrozumieniem nauczysz. Po jakie licho zakładasz temat o elektrycznym pistolecie w dziale replik sprężynowych. A drugą sprawą jest to że akurat ten Well jest dobrze opisany w dziale tanich replik elektrycznych.

CM.028 :)

Kolega ma rację. Cm.028 To najlepszy wybór niektóre karabiny za 600 zł są gorsze. :D

028 to moja pierwsza replika że mam dopiero 14 lat xd to nie mogłem nic droższego kupić.

Kidy dostałem mojego AK byłem w niebo wzięty. Znakomity na strzelanki! Po zmianie gumki H.U. i bateri na FIREFOXA jest wprost ZAJEBI*** :P

Ta replika nie jest może rewelacyjna, ale:

Raz jest to najsensowniejsza nowa replika w mniejwięcej Twoim przedziale cenowym.

Dwa Jest to najsensowniejsza tania replika dla początkującego gracza.

Nie zapomnij też kupic dobrych atestowanych okularów lub gogli ochronnych.

Jogizg sadzę ze lepiej bedzie jak kupi replikę nową z dobrego i polecanego sklepu. Używka może być sypnięta i co wtedy zrobi (sam nie naprawi a i sądzę że odpowiednich znajomości w Otwocku niema żeby ktoś mu zrobił).

Jak weżmie ze sklepu to będzie miał sensowną gwarancję.

BTW:

hajmus w Otwocku działa parę sensownych ekip i często tam się odbywają strzelanki. Poszukaj takich miejscówek jak PolHotel w Pogorzeli czy kultowy już Psychiatryk (stary szpital neuropsychiatryczny przy Kochanowskiego 10 )

Wpadnij w jakiś łikend pogadaj, postrzelać też dadzą bez problemu. Nie zapomnij tylko ochrony oczu

@arend.

Mam swoją małą ekipę amatorów ASG, więc tego mi nie potrzeba. Co do naprawiania to mam znajomego, który mógłby pewnie coś zdziałać, ale nie chce kupować repliki i ładować drugie tyle na naprawianie jej. Posiadam shotguna z taiwana za te 50zł, ale z tym to bardziej się odechciewa grać gdy prawie wszyscy tłuką elektrykami. Jednak zbiorę sobie trochę więcej kasy (przez zime napewno) i kupię jakąś porządną replikę.