alfa2 Posted September 3, 2011 Report Share Posted September 3, 2011 (edited) witam. Mam taki problem spaliła mi się ładowarka firmy YIXIN ELECTRONIC AC/DC ADAPTOR to są dane z ładowarki: model: YX01-18 input: AC 220V 50/60Hz output:DC 8.4V 250mA i nie wiem gdzie taką ładowarkę kupić. proszę o pomoc, jakieś strony gdzie można kupić albo czy gdzieś można kupić w białymstoku taką ładowarkę.Ładowarka od ak74 czy można by było jakąś inną ładowarke kupić do baterii 8.4U 4/5SC 1200 mAh. z góry dziękuję za pomoc. Edited September 3, 2011 by alfa2 Link to post Share on other sites
wiedzmin1994 Posted September 3, 2011 Report Share Posted September 3, 2011 Poszło PM, nie zaśmiecajmy forum. Link to post Share on other sites
LogaN Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 Bardzo często gracze, którzy przesiedli się na dobre, mikroprocesorowe ładowarki - za soczek/piwo/piątala oddają swoje stare, stockowe ładowarki potrzebującym. Tak więc ciesz się, bo sprawa niemal darmowa :). A ogólnie - potrzebna Ci jest zwykła ładowarka tego typu do pakietów NiMH/NiCd o napięciu 8,4V. Link to post Share on other sites
alfa2 Posted September 8, 2011 Author Report Share Posted September 8, 2011 dzięki wszystkim za pomoc, dzięki temu forum kupiłem ładowarkę. Link to post Share on other sites
wiciok Posted September 8, 2011 Report Share Posted September 8, 2011 Na azteko wolnoładowarki są za 5zł... Link to post Share on other sites
LogaN Posted September 10, 2011 Report Share Posted September 10, 2011 Wiadomość automatyczna Wątek został przeniesiony z "Broń airsoftowa i problematyka techniczna -> Ogólne techniczne" do "Broń airsoftowa i problematyka techniczna -> Amunicja i zasilanie". Link to post Share on other sites
Recommended Posts