19ad3Q71 Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 Witam ;) szukałem informacji na temat - Kamizelka Taktyczna AAV FSBE - OLIVE[A.C.M] --> https://www.taiwangun.com/wyposazenie_taktyczne_kamizelki_taktyczne/kamizelka_taktyczna_aav_fsbe-olive_a_c_m-1236.html I wszędzie gdzie ktoś pytał o nią np; "A ta kamizelka, może ktoś mi powiedzieć czy jest dobra?" itp nie uzyskiwał odp. Dla tego pytam tutaj. - Czy warta jest swojej ceny.. ? najbardziej mi zależy na odp ludzi którzy mieli do czynienia z tym chińczykiem. lub proszę was o propozycje innych kamizelek. ( tylko nie takich firmówek za 350 zł ) Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 Pruje się, zaczepy puszczają, a materiał rwie się na byle czym. Jest wiele tematów pomagających dobrać tanie i dobre opo - poszukaj. Quote Link to post Share on other sites
shardac Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 (edited) Każdy zaczynał od chińczyka, ja od chińskiego Patterna 83. Prawda jest taka: do póki tylko biegasz z tym i starasz się nie zniszczyć - to wielkie rzeczy się nie dzieją - ot sypią się zamki, pękają klamry. Potem pierwszy raz padniesz w krzakach i dziwisz się, dlaczego taka fajna kamizelka tak się w szwach rozeszła albo i materiał przeciął. Zastanów się nad współczynnikiem LANS-WYTRZYMAŁOŚĆ. Za 130 złotych skompletujesz Alice, wyrwiesz holenderską kamizelkę i ze trzy ładownice albo kupisz używanego chińczyka od Miwo i dokupisz z czasem na niego resztę szpeju. W tych przypadkach masz gwarantowany stan "nie do zarżnięcia dla airsoftowca". Edited September 23, 2011 by shardac Quote Link to post Share on other sites
kombat69 Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 (edited) Pruje się, zaczepy puszczają, a materiał rwie się na byle czym. Jest wiele tematów pomagających dobrać tanie i dobre opo - poszukaj. :) :) :) Jesteś pewien że ją miałeś?? ha ha ha. Warta jest swojej ceny. Docieram tego Chinola już chyba 5 lat i nie mam się czego przyczepić... Pozdrawiam! Edited May 20, 2012 by kombat69 Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Ja nigdy tej kamizelki nie miałem ale napisze coś, co jest powszechnie znane a często ignorowane. Chińczyki to loteria. Jednemu się będzie pruł od samego patrzenia a inny będzie mógł w nim iść przez krzaki oplecione drutem kolczastym i nawet jedna niteczka nie będzie odstawać. Stąd (wg mnie) różnice w opiniach Szmergla i Kombata. Quote Link to post Share on other sites
warat Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Ludzie,jak wam się udało wyciągnąć posta z przed roku?! Quote Link to post Share on other sites
arend Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Bo widzisz czasami ludzie chcą czegoś na Forum poszukać. A nie tylko czekać aż im inni na tacy dane podadzą. A że i czasami na Złotą Łopatę zarobią to juz inna sprawa. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts