Jacek GROT Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 Parę godzin zabawy z kamerą. Warto dodać że nikt tu nie jest profesjonalistą. To po prostu nasze hobby :) Zapraszam do oglądania i przesyłania dalej. Quote Link to post Share on other sites
Sab93 Posted October 3, 2011 Report Share Posted October 3, 2011 (edited) Całkiem ciekawie. Gratulacje za chęci i pomysł na filmik :wink: Edited October 3, 2011 by Sab93 Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 Nie powiem trochę się na ten filmik zbieraliśmy :) Quote Link to post Share on other sites
_nonejm_ Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 trochę?! od lipca Wam dupcie trułem! XD Jak zobaczyliście co wyszło po spontanie na słonecznej to nagle chcica na filmiki! XD Quote Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted November 21, 2011 Author Report Share Posted November 21, 2011 Quote Link to post Share on other sites
Radziul Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 Jak dla mnie filmiki są świetnie, robicie dobrą robotę ;) Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Azur Posted December 10, 2011 Report Share Posted December 10, 2011 W pierwszym filmie jest kilka błędów w taktyce, ale to się zdarza każdemu. Najważniejsze, że widać, że pracujecie nad sobą. Drug film mi przypadł do gustu zdecydowanie bardziej. Swoją drogą, współczuję zjeżdżania w rękawicach niemieckich - ja raz prawie poparzyłem sobie ręce :) Quote Link to post Share on other sites
bradley3542 Posted December 10, 2011 Report Share Posted December 10, 2011 Wielkie propsy za oba filmiki panowie :) Quote Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted March 30, 2012 Author Report Share Posted March 30, 2012 Sporo zmian nastąpiło ostatnimi czasy w naszej ekipie... Oczywiście na lepsze. Ale tutaj chwalić się nie będę, bo to nie jest odpowiedni temat. Podrzucam naszą ostatnią iście marketingową projekcję, w końcu "sponsorzy" też muszą się czym chwalić i widzieć że działamy: Kilka motywów zaczerpnęliśmy z wcześniejszych filmów, bo nie było nawet czasu ich specjalnie kręcić. Większość zdjęć z ostatnich treningów. Quote Link to post Share on other sites
Kabroon1 Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 zajebiste filmiki chłopaki.! Quote Link to post Share on other sites
Azur Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 Przekozacki film. Muzyka świetnie pasuje do treści. Quote Link to post Share on other sites
Snipernr1 Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 zajebiste filmiki chłopaki.! Potwierdzam ogląda się przyjemnie ale ..... Quote Link to post Share on other sites
AMSTA Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 Błędów więcej niż kilka szczególnie w czarnej no ale... Filmiki fajnie zmontowane. Fajnie się ogląda. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts