verinen Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 Wie ktoś coś co z tym SWD się dzieje? Będą go jeszcze produkować? Przekopałem prawie cały airosftowy Internet i ni cholery nic nowego nie mogę o tym dragunowie znaleźć. Powiedzcie mi, czy ta firma ma jakąś stronę internetową? Ja się doszukać nie mogę. Quote Link to post Share on other sites
senkuPH Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 (edited) Przykro mi, ale nie masz co liczyć na jego powrót. CoyoteASG Specshop CapriASG te sklepy na pewno nie będą miały go w ofercie. Skąd pewność? Pytałem, nie dalej niż tydzień temu. Od sklepu Capri ASG, dowiedziałem się, że Atoz wstrzymał dystrybucję na Europę, m.in ze względu na wprowadzenie kopii ich produktu, przez duńskiego producenta. Edited October 18, 2011 by senkuPH Quote Link to post Share on other sites
verinen Posted October 18, 2011 Author Report Share Posted October 18, 2011 Przykro mi, ale nie masz co liczyć na jego powrót. CoyoteASG Specshop CapriASG te sklepy na pewno będą miały go w ofercie. Skąd pewność? Pytałem, nie dalej niż tydzień temu. Od sklepu Capri ASG, dowiedziałem się, że Atoz wstrzymał dystrybucję na Europę, m.in ze względu na wprowadzenie kopii ich produktu, przez duńskiego producenta. Sprawdziłem we wszystkich z tych sklepów i nigdzie nie ma. A o co chodzi z tą duńską kopią? Jak się ona dokładnie nazywa? Quote Link to post Share on other sites
senkuPH Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 (edited) Przepraszam najmocniej, zgubiłem " nie " :( Na pewno nie będą miały go w ofercie. Z racji tego, że jest to prywatna rozmowa, ( moja i sklepu (a w niej potrzebne Ci informacje napisz do mnie na PW a ja prześlę Ci szczegóły. Edited October 18, 2011 by senkuPH Quote Link to post Share on other sites
verinen Posted October 18, 2011 Author Report Share Posted October 18, 2011 Ja się z kolei pytałem sklepu ehobbyASIA i oni też nic nie wiedzą. Napisali tylko, że jak wróci do oferty to mnie powiadomią... Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 Pierwsze słyszę o kopii atoza. "Duńska firma" sprzedaje A&K z namalowanymi jakimiś pierdołami przy pomocy farby. Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 Właśnie o tę "kopię" chodzi :) Quote Link to post Share on other sites
senkuPH Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 O tym samym pomyślałem, dlatego od razu zrezygnowałem z zakupu. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 To ja bym brał, przeca 3/4 "snajperskiej" braci z tym biega i ma milion zasięgu i +5 do lansu... Quote Link to post Share on other sites
VIPER-RT10 Posted October 19, 2011 Report Share Posted October 19, 2011 Temat NIEROZWOJOWY! Założycielowi przypominam iż nie używamy wulgarnego języka a nazwy piszemy z dużych liter! Temat poleci na dniach... Viper Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts