ReNa Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 Mam na wydanie na zaup 1 repliki około 500 postanowiłem kupić CM 028 i odrazuw serwisie - gunfire wymienić co nieco za reszte kasy, jeśli macie podobne doswiadczenia podpowiedzcie mi co powinienem wymienić? Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 1. Naucz się pisać w odpowiednich działach na forum 2. Kup jakieś RK Boyi. Quote Link to post Share on other sites
gewer12 Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 Tak jak napisał Wiciok ,kup np. RK02 boyia. Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Wiadomość automatyczna Wątek został przeniesiony z "Broń airsoftowa i problematyka techniczna -> AEG/EAG -> I klasa -> Problemy i serwis" do "Broń airsoftowa i problematyka techniczna -> AEG/EAG -> II klasa -> Problemy i serwis". Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Jeśli koniecznie chcesz tę replikę to możesz wymienic gumkę hop up,dystanser,uszczelnić,wymienić komorę na metalową np, z shs, W póżniejszym czasie jak będziesz miał więcej kasy nowa lufę. Oczywiście to wszystko wpłynie na + twojej repliki. Tylko czy warto? Lepiej kupíć coś lepszego. Choćby ak z boyi. Quote Link to post Share on other sites
Ero-senin Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Straszlifa ortografia autora tematu :] Nawet zadałem sobie trud sprawdzenia w dziale " Jestem zielony " twojego tematu . W środku dostałeś już odpowiedź co opłaca się kupić . CM.028 ma plasticzane body , radzę szukać CM.036 i wyżej już z metalowym . Z resztą jakby nie patrzeć to nie jest to nawet temat do tego działu , bo nie kupiłeś jeszcze repliki tylko zastanawiasz się co kupić . Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts