-Otto- Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 (edited) To jak z pistoletami się wpisujecie to ja też! Glock 17C i Beretta Px4. Długich brak. Edited January 10, 2012 by -Otto- Quote Link to post Share on other sites
StaryPryk Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 M4A1 GBB HiCappa GBB Do M4 jeśli mam być jakaś konkret balanga na GBB to będę musiał magi szybko uzupełnić bo mam 3 z czego jeden nieszczelny no może uda mi się go odratować z czego bardzo bym się cieszył :) Quote Link to post Share on other sites
Fush1 Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 Można ograniczyć limit do real capów- ja chętnie z HK416 GBB wystartuje:) Oczywiście jak będą normalne temperatury:) Quote Link to post Share on other sites
qurcz Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 Dla mnie też opcja z realami brzmi rozsądnie. Szczególnie że konfrontacja GBBR vs GBBP nie ma sensu Quote Link to post Share on other sites
Sushi.50 Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 Ja na wiosnę będę miał gotową gazową konwersję do AEG, ale magi tylko low, liczy się? :) Quote Link to post Share on other sites
-Bosman- Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 (edited) W zasadzie temat się sam uciął... hmmm... Jeżeli ma to być spotkanie real-cap itd... to raczej wyglądać to może jedynie na strzelaninę z ograniczoną ilością amunicji - ale do tego dobry scenariusz by się przydał oraz fair-play graczy co do ilości kulek. Czy można to zrobić, pewnie tak. No i co są chętni do organizacji? P.S. Samo bieganie z ggb tylko dla lansu nie ma sensu, prawda?? ;) Edited January 31, 2012 by -Bosman- Quote Link to post Share on other sites
brenner Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Cosik by się dało wymyślić zapewne... trzeba tylko wiosny doczekać i liczyć na "ochotnika" w konkretnym ogarnięcia tematu Quote Link to post Share on other sites
Hypki Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 Pomysł dobry, ale chyba jeszcze na długo pozostanie nierealny. Może jednorazowo i ze znaczną przewagą broni krótkiej by to wypaliło, ale (sądząc po doświadczeniach z licznych BB-party) na nic więcej nie można liczyć. Tak czy inaczej będę czekał na wieści w tym temacie, bo "gazowe" ASG od dawna lubię bardziej niż to "elektryczne". Pozdrawiam! :) /Andrzej Quote Link to post Share on other sites
Ivo_Meleskevic Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 Soplu?? Ciepło się zaczyna robić :icon_razz2: Kombinujesz coś dalej w temacie? Quote Link to post Share on other sites
Mulis Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Mam 1 krótką gazówkę "desert eagle TM" Quote Link to post Share on other sites
-Bosman- Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 Aktualizacja: pozbyłem się GBBR - więc wypadam z tematu. Quote Link to post Share on other sites
eagle1944 Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 Mam długą i któtką i pisał bym się:) Quote Link to post Share on other sites
elfman Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 Cześć Jestem tu nowy ale co do GBB/R to akurat bardzo mnie to interesuje. Mogę powiedzieć, że reprezentuję trzy osoby (wliczając mnie) uzbrojone w gaziaki (2x SCAR WE i L85 WE), którę bardzo chętnie uczestniczyłyby w GazParty, w szczególności gdyby ktoś z doświadczonych graczy temat by poprowadził. Dlatego też, widząc relatywnie skromny rozwój tematu, chciałbym zapytać, czy moglibyśmy się umówić jakoś poza cotygodniowymi (sobotnimi) strzelankami na spotkanie gazowo-wprowadzające. Pozdrawiam forumowiczów Wojtek G Quote Link to post Share on other sites
FlorChuck Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 Ja jestem jak najbardziej za "gazparty", mam też 3 kumpli z gaziakami wprawdzie z czasem u nas kiepsko ale jak tylko się uda to byśmy wpadali na taką formę strzelania. Quote Link to post Share on other sites
kerth Posted July 31, 2012 Report Share Posted July 31, 2012 Jakąś tam M4A1 gbbr mam i Beretta na krótką też działa na gaz. Tylko z czasem kiepsko. Quote Link to post Share on other sites
Marecz Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 do wiosny możliwe też bym się skusił ale na realcapy. Quote Link to post Share on other sites
stalker51 Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 Dopisuję się do listy szczęśliwych posiadaczy GBBR. Nie dawno przyszło do mnie MP7 :) Quote Link to post Share on other sites
FlorChuck Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 no to fajnie ale Stalker51 mam nadzieję że pojawisz się na GBBR party wiosną ;) Bo trochę osób ma już GBBR w wielkopolsce więc mogły by w końcu ruszyć imprezy GBBR raz na miesiąc. Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 To zorganizujcie się jakoś, bo ostatnio nosiłem się z zamiarem wykopania tego tematu do archiwum. Quote Link to post Share on other sites
Guest Jedi Knight Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 Nie wiem czy ten temat, odnosi sie tylko i wyłącznie, do replik długich GBB, czy może krótkie też są brane pod uwagę. Bo jeśli byłoby więcej imprez tak zwanych "gazowych" to można by chyba to jakoś rozszerzyć dla miłośników krótkich (bo takich też nie mało) i łączyć te grupy. Quote Link to post Share on other sites
SSRommel Posted May 31, 2013 Report Share Posted May 31, 2013 SCAR na CO2 i Green Gas, do tego Hi.capa. 5.1 czyli ogień z dupy i gaz z lufy Quote Link to post Share on other sites
Djfilet Posted February 16, 2014 Report Share Posted February 16, 2014 wszystkich zapraszamy na asgbezgranic.cba.pl na forum, są tam miłośnicy GBB/GBBR/SPRING, chcemy organizować cykliczne strzelanki gas/spring only :) Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted February 16, 2014 Report Share Posted February 16, 2014 To dajcie info tutaj. Chętnie wpadniemy. Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts