Nath Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 12 calowe freefloaty DD. Quote Link to post Share on other sites
Ambactus Caelestis Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 Nath, istotnie fajnie wyglądają te RISy przy lufie takiej długości. Jeśli natomiast można, to przyczepię się do barwy; nie sądzisz, że jest zbyt pastelowa i za jasna? Nie myślałeś, żeby ją trochę pocieniować, lub dodać jakiś inny kolor? (No chyba, że to nie koniec malowania. W takim razie przepraszam :D ) Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 Parę razy się przetyra po gruzie i się zrobią cienie ;). Serio-będzie prawie na stówkę sponging w zielonym i jakimś ciemniejszym piaskowym kolorze-muszę mieć tylko czas. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted April 13, 2014 Report Share Posted April 13, 2014 Czy ktoś ma jakieś info kiedy te repliki mogą wrócić do sprzedaży? Nie bardzo chce mi się targać z dalekiego wschodu, a chciałbym jeszcze jedną ;). Quote Link to post Share on other sites
Wintar Posted April 14, 2014 Report Share Posted April 14, 2014 Dołączam się do pytania, ma ktoś jakieś info??? Quote Link to post Share on other sites
bugibugi Posted April 14, 2014 Report Share Posted April 14, 2014 Z ganfajera musze zrobic zamowienie, a tam nie maja... Quote Link to post Share on other sites
bugibugi Posted April 18, 2014 Report Share Posted April 18, 2014 (edited) Panowie, mam problem. Rozlozylem replike zeby zobaczyc co tam GF nacudowalo ze kulki nie leca prosto. Okazalo sie ze tasma teflonowa nawalona byla w miejscu dystansera i jakas gumka czyms wysmarowana byla - tu sobie sam poradzilem. Problem jest taki ze za kija nie chce body wsunac sie w siebie. Komora zaparta o GB na styk wiec chyba dlatego sie nie chce bardziej wsunac. Ciakawe dlaczego nagle zabraklo miejsca? Jak skladalem bez wlozonej komory to wszystko pasowalo. Co dziwne komora wchodzi na styk i calutka. Nawet widac na zdjeciu ze jest zaparta o Body... Edited April 18, 2014 by bugibugi Quote Link to post Share on other sites
Sikor7 Posted April 18, 2014 Report Share Posted April 18, 2014 Próbowałeś odciągnąć trochę rączkę przeładowywania? Jak odciągniesz to lekko puknij / pchnij górną połowę, by zeszło się razem. Cała filozofia :) Quote Link to post Share on other sites
bugibugi Posted April 18, 2014 Report Share Posted April 18, 2014 Nie idzie, siluje sie i ani drgnie... Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted April 18, 2014 Report Share Posted April 18, 2014 Mocniej rączkę przeładowania pociągnij. Quote Link to post Share on other sites
bugibugi Posted April 18, 2014 Report Share Posted April 18, 2014 (edited) Ciagne raczke na maxa, siluje sie nic nie idzie. Bez komory wszystko gladko sie sklada. Co wiecej, jak mam do tego momentu zlozone jak na zdjeciu, to komora jest jak skala - nie rusza sie chocby o milimetr do przodu czy do tylu... Mialem emki GP i JG i nigdy takiej sytuacji nie mialem :o Edited April 18, 2014 by bugibugi Quote Link to post Share on other sites
Merrowing Posted April 18, 2014 Report Share Posted April 18, 2014 Miałem coś podobnego u siebie - brakowało dosłownie 3mm do zamknięcie body. Okazało się że źle składałem ze sobą komorę i gearbox - pokombinuj by jedno w drugie weszło jak najgłębiej. Teraz między gearboxem a komorą widać trochę luzu.Tak to powinno wyglądać: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/853e3fdacc3607d5.html Quote Link to post Share on other sites
bugibugi Posted April 18, 2014 Report Share Posted April 18, 2014 Dzieki mistrzu! Faktycznie komora nie wchodzila tak jak powinna stad ten brak miejsca :D Quote Link to post Share on other sites
bugibugi Posted April 19, 2014 Report Share Posted April 19, 2014 Pytanie jeszcze :) Przy rozkladaniu chyba musialem cos uszkodzic, bo nie lapie mi oslonki cylindra w tylnym polozeniu przy odciagnieciu raczki przeladowania. Ktora czesc jest za to odpowiedzialna? Quote Link to post Share on other sites
Mark97 Posted April 19, 2014 Report Share Posted April 19, 2014 sprężyna, którą zaczepiasz o 'osłonkę i mały element pod wyrzutnikiem w body, cypelek - zahaczasz o niego sprężynkę. Quote Link to post Share on other sites
Lisek_krakow Posted April 20, 2014 Report Share Posted April 20, 2014 Macie może pomysł gdzie obecenie w Polsce można dostać ciekawą Mkę od EA między 800-1000zł? :) Quote Link to post Share on other sites
Kormi24 Posted April 20, 2014 Report Share Posted April 20, 2014 Niestety nigdzie, miała być dostawa w zbrojownia ale na razie nic się nie dzieję. W cytadeli asg jest chyba jeszcze jeden egzemplarz Lone Star Border Patrol SWAT SBR ale za 1200zł. Quote Link to post Share on other sites
Lisek_krakow Posted April 20, 2014 Report Share Posted April 20, 2014 Dzięki Kormi24 faktycznie miałeś racje jednak 1200zł :P mój budżet tego nie wytrzyma :P jutro podzwonie po sklepach i dam znać jak z dostawami > żeby nie śmiecić tematu odsyłam do nowego :) http://forum.wmasg.pl/topic/146751-m4-kwaea-do-1000zl-w-polsce/ Quote Link to post Share on other sites
SupremeLeader Posted April 21, 2014 Report Share Posted April 21, 2014 Witam Dostawy replik z serii Lone Star spodziewamy się jeszcze w tym miesiącu. Cena najprawdopodobniej będzie wyższa od dotychczasowej. Pozdrawiamy, Zbrojownia. Pozostaje tylko czekać ... Quote Link to post Share on other sites
wikitor99 Posted April 22, 2014 Report Share Posted April 22, 2014 Mi zbrojownia jakiś miesiąc temu pisała, że będą dopiero w czerwcu... :S w chwili obecnej nie posiadamy modeli M4 z serii Lone Star na stanie. Repliki pojawią się prawdopodobnie w okolicach czerwca Quote Link to post Share on other sites
Lisek_krakow Posted April 22, 2014 Report Share Posted April 22, 2014 (edited) Pozostaje tylko czekać ... Mnie też dzisiaj odpisali że na dniach przyjdą M4ki od EA :) jestem ciekaw w jakiej cenie Edited April 22, 2014 by Lisek_krakow Quote Link to post Share on other sites
wikitor99 Posted April 23, 2014 Report Share Posted April 23, 2014 (edited) Siema! Czy w wersji ze stałą kolbą (LS Rancher) jest możliwość łatwego zmienienia jej na kobę typu SF? Żeby bateria była w kolbie. I jeszcze jeno pytanie, czy do tej wersji LS Border Patrol wejdzie taka bateria (http://zbrojownia.com.pl/)? Jeśli nie, to jaka? Wersja TWIN? EDIT Link chyba nie działa, chodzi mi o Akumulator LiPo 7.4V 2400mAh 20C Edited April 23, 2014 by wikitor99 Quote Link to post Share on other sites
SlayerASG Posted April 23, 2014 Report Share Posted April 23, 2014 http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?cPath=91_126&products_id=2319 i cała filozofia w tym żeby kliknąć "kopiuj adres linku" :P Quote Link to post Share on other sites
wikitor99 Posted April 23, 2014 Report Share Posted April 23, 2014 Mało ważne, interesuje mnie czy taka wejdzie :icon_question: Quote Link to post Share on other sites
Dokttor Posted April 23, 2014 Report Share Posted April 23, 2014 Świerze info Emki od EA na zbrojowni można już zamawiać w preorderze, wysyłka 15 maja cena ta sama :) Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts