CQBRAY Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Witam. Mam pytanie odnosnie ceny: http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=3251, 330zł. Znalazłem taki sam za granicą, ktory wyjdzie z dostawą jakieś 60zł - 100zł. Podobna róznica jest na innych elementach tej marki. Słyszał, ktoś o podróbkach? Czy to kwestia marży? Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Jade Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 ACM chyba klepie podróbki.... swoją drogą dobrej jakości. Quote Link to post Share on other sites
kosteQ86 Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 W tej cenie to pewnie znalazłeś kopię, $100 za komplet to jest normalna cena za PTS albo RS. Taniej tylko używki na ebay których i tak do Pl nie wysyłają. Co do innych produktów magpula podróbek jest masę, niektóre dobrej jakości. Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Bardzo dobre kopie robił element swego czasu,ale teraz niestety ich nie widać. ACM tworzy kopie i chyba tyle. Nie które z nich wypadają bdb jak np,rączka przednia mvg. Ogółem polecam zagadać do uźytkownika grenadier. Często ma orginały jak i kopie na sprzedaź. Quote Link to post Share on other sites
CQBRAY Posted January 4, 2012 Author Report Share Posted January 4, 2012 Napiszę inaczej. Nie chodzi mi o kopie innych firm. Chodzi mi o to czy są podróbki z logami Magpul PTS. W zestawie karton itd itp. U Nas w sklepie wyliczyłem za komplet jaki mnie interesuje 750zł, za granicą mam za to 200zł z dostawą. Tak wygląda ta za 49zł z dostawą: Namoje oko jest to: http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=3251 tylko że w PL jest za 330zł. Quote Link to post Share on other sites
kosteQ86 Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Widać że to kopia, chociaż nie najgorsza. Nie czarujmy się nie ma cudów żeby oryginały za granicą były aż tyle tańsze. To co znalazłeś to na 100% kopie. Jeżeli już chcesz kopie to kupuj czarne bo tego koloru nie da się zepsuć:P DE to loteria, zawsze będzie odbiegać od oryginału, a nawet jak kupisz np chwyt i kolbę to będą się różnić. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Na pierwszy rzut oka widać, że to podróby... Quote Link to post Share on other sites
sc0tty Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Ja też uważam że to podróbki , no i ten mix kolorów szczerbinki , BLACK + DARK EARTH ,dziwna sprawa ,ale może tylko dla mnie :). Tak czy siak ,nie jest to produkt wykonany przez "MAGPUL PTS" Quote Link to post Share on other sites
CQBRAY Posted January 4, 2012 Author Report Share Posted January 4, 2012 Czyli tak jak myślałem. Dzięki bardzo Panowie za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
senkuPH Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 na Taiwangun są jakieś magpulopodobne wytwory rodem z Chin. Jednak dobrze się zastanów. Chcesz mieć osprzęt od magpula, kupujesz podróbkę. Replika Ferrari wygląda ja ono, ale nim nie jest. Quote Link to post Share on other sites
Jey85 Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 "Nikt z tego strzelał nie będzie" no, może to jest wyjątek;p Quote Link to post Share on other sites
CQBRAY Posted January 4, 2012 Author Report Share Posted January 4, 2012 Nic nie kupuję. Dlatego pytałem ;) Nie cierpie podróbek... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts