Jump to content

Recommended Posts

Posted

To jest replika, którą VFC robi dla Umarexa, więc tutaj bym upatrywał wysokiej prędkości początkowej (mecenas daje "złoto", mecenas wymaga). Inna sprawa-napisz do ehobby i spytaj czy chronowali ten szpej (obsługa jest spoko i nieźle "spika ingleze").

Posted (edited)

WGC ma je w sprzedaży. Midy i grzechotki też.

Podobnie jak samą replikę, opisaną jako "asia edition" i schronowaną na... 330 fps.

Tym bardziej nie wiem, skąd na ehobby urodziło im się 450. Mail poszedł wczoraj, może łaskwie odpiszą coś w tej kwestii.

Edited by koho
Posted

:D

Dostałem odpowiedź - właściwie szkoda, że skasowałem już tego maila - mogłem wkleić całość ku uciesze.

Ale tak streszczając, miły ktoś z ehobby doradził mi... cytuję z pamięci / tłumaczę: "nie wierzyć we wszystko co jest napisane w opisach sklepowych, łącznie z naszymi", a oprócz tego wyciągnąć sobie średnią, z prędkości wylotowych dla tej repliki, podanych na stronach sklepów, które mają ją w ofercie. Oprócz tego zadeklarował, że gdybym bardzo chciał, to może ją przestrzelać i sprawdzić wskazania chrono.

Dość fikuśnie ;).

Posted

Gdzieś, nie pamiętam gdzie, czytałem, że te "Asia edition", są przeznaczone na rynek japoński, gdzie są ograniczenia, co do ilości FPS.

Posted

i są brzydkie :icon_razz:

szkoda, bo magpul takie ładne magi na 7.62 do ASG zrobił :icon_biggrin:

Brzydkie czy nie, są takie jak w oryginale.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...