Head Crusher Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Witam wszystkcih ASG Maniaków. Wkręcam się powoli w świat ASG, podstawy teoretyczne mniej więcej opanowałem. Teraz czas na zakup repliki. Używałem opcji "szukaj" na tym wortalu, jak również przetrzepałem google. Nigdzie nie mogę znaleźć informacji o tej replice http://asghobby.pl/karabinki/karabiny-elektryczne/karabin-aeg-h-k-g36c-sportsline-kal-6-mm.html Czy ktoś z zacnego światka airsoftu posiada coś takiego? Jakieś opinie, uwagi? Opis giwery zdaje się mówić, że będzie ok, ale to tylko opis. Będę wdzięczny za wszelkie opinie byłych lub aktualnych użytkowników. Pozdrawiam Łukasz Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Hmm, z jednej strony opis sugeruje, że to CA Sportline, a z drugiej wygląda mi to na rebrandowane JG. O tym, że to może być rebrandowane JG świadczy prędkość wylotowa, obecność i parametry akumulatora. Tak czy siak, nieważne czy to JG czy CA, czy co innego, najlepszym wyborem w tej cenie z G36C będzie CM.003 (Cyma). Quote Link to post Share on other sites
Head Crusher Posted February 7, 2012 Author Report Share Posted February 7, 2012 (edited) Przedzwoniłem do sklepu dowiedzieć się więcej o producencie. Dowiedziałem się, że replikę produkują w Niemczech. Gdyby tak było, to wróżyłoby to dobre wykonanie tej kosiarki :icon_razz2: Edited February 7, 2012 by Head Crusher Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Ta, w Niemczech... Taka prowincja w Chinach. Quote Link to post Share on other sites
Moris Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 To Umarex. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Tak,to Umarex. Lepiej wybrać sprawdzoną CM003 i dokupić gumkę HU i lufę prezcyjną. Wyjdzie niewiele drożej niż ta gietka,którą pokazałeś. Quote Link to post Share on other sites
Head Crusher Posted February 7, 2012 Author Report Share Posted February 7, 2012 OK, dzięki Panowie za odpowiedzi :icon_biggrin: . Widzę, że co do giety z tego przedziału cenowego, to akurat panuje ogólna jednomyślność. Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Wyjdzie nie wiele drożej a na pewno dłużej i lepiej Ci posłuży. Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Wyjdziesz lepiej i taniej. Nie będziesz musiał zmieniać części na starcie. @ Logan, wydaje mi się, że CA nie robi g36 w wersji SL ;). Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 @Andzia: http://ca.classicarmy.com/index.php/en/product/gun/sportline-series/ca36c Quote Link to post Share on other sites
Head Crusher Posted February 8, 2012 Author Report Share Posted February 8, 2012 @Andzia: http://ca.classicarmy.com/index.php/en/product/gun/sportline-series/ca36c No i wszystko jasne. Dzięki Panowie za uwagi. Mod można zamknąć temat. Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 Nie, nie do końca jasne - to jest raczej Umarex, tak jak napisali koledzy wyżej. Tak czy siak - najlepiej z tego wszystkiego brać CM.003 :). Quote Link to post Share on other sites
Head Crusher Posted February 8, 2012 Author Report Share Posted February 8, 2012 (edited) Jasne w znaczeniu, że to nie jest żaden twór niemieckiej myśli technicznej czy też bardziej niemieckiej fabryki :icon_biggrin: Czyli, że lepiej Waszym zdaniem brać sprawdzoną konstrukcję do Cymy. Edited February 8, 2012 by Head Crusher Quote Link to post Share on other sites
Lookit Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 (edited) Bierz Cymę, najlepszy stosunek jakości do ceny. Generalnie jest to bardzo dobra replika. Edited February 8, 2012 by Lookit Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts