YoungZ Posted March 5, 2012 Report Share Posted March 5, 2012 (edited) Witam Jestem nowy, więc wypadałoby się przywitac ;) Siemano. Nie bijcie mnie, jeśli coś takiego już było. Mam zamiar zacząc przygodę z ASG. Interesują mnie tylko snajperki, więc proszę o polecenie jakiegoś modelu. Z kasą jest, wg mnie, średnio, bo max 700-800 zł ... Głownie do rozgrywek w lesie. Proszę o jakieś ciekawe propozycje. Najbardziej interesują mnie modele Dragunov`a, chociaż jeśli bedzie coś bardziej opłacalnego to jak najbardziej się nada ;) karabinek może byc na razie bez optyki, ale z szyną umożliwiającą zamontowanie jej. Pozdrawiam i dziękuję za wyrozumiałośc :) Edited March 5, 2012 by arend Link to post Share on other sites
lon3star Posted March 5, 2012 Report Share Posted March 5, 2012 Na sniperke dodaj jedno zero do Twojej kwoty, a tak to zapomnij. Link to post Share on other sites
Crusader Posted March 5, 2012 Report Share Posted March 5, 2012 (edited) http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/55683-poradnik-maniaka/ Punkt VI. Jeśli już SWD to... A czekaj nie ma snajperki za 800 zł. Edited March 5, 2012 by Crusader Link to post Share on other sites
Perski102 Posted March 5, 2012 Report Share Posted March 5, 2012 (edited) Weź to http://allegro.pl/kalasznikow-snajperka-karabin-kulki-bron-i2166945147.html . Resztę kasy przeznacz na tunning . Temat wielokrotnie powtarzany ... :bialaflaga: Edited March 5, 2012 by Perski102 Link to post Share on other sites
Crusader Posted March 5, 2012 Report Share Posted March 5, 2012 Popieram. Link to post Share on other sites
Radziul Posted March 5, 2012 Report Share Posted March 5, 2012 VSR TM + 1000-1500zł na tuning. Link to post Share on other sites
Attero Posted March 5, 2012 Report Share Posted March 5, 2012 Możesz kupić jakiegoś elektrycznego SWD i używać go jako szturmówki :happy: Link to post Share on other sites
Powała Posted March 5, 2012 Report Share Posted March 5, 2012 (edited) Jezu Chryste, kolejny "snajper"! :sciana: Primo, wydatek na snajperkę to < 2.000.- PLN i > 1.000.- PLN na oporządzenie! Secundo, wiesz co to snajper i jaka jest jego rola? Trzymajcie mnie!!! :maniak_killer: PS. Czy leci z nami moderator?! Edited March 5, 2012 by Powała Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted March 5, 2012 Report Share Posted March 5, 2012 Ilu nowych użytkowników tyle nowych tematów poświęconych "snajperom". Poprzednicy już napisali. Żebyś miał przewagę zasięgu w polu nad innymi musisz wydać około 2k na po żadną snajpę. Bez tego ani rusz ;) Link to post Share on other sites
Stalker Posted March 5, 2012 Report Share Posted March 5, 2012 Za 750 zł masz teraz elektryczne SWD A&K. Ma system szybkiej wymiany sprężyny i jest z tego co czytałem kopią CA. Możesz zaryzykować i kupić, a potem tuningować. Na razie strzela jak dobra szturmówka (i ma nawet full auto :biggrin: ). Link to post Share on other sites
barti153 Posted March 5, 2012 Report Share Posted March 5, 2012 karabinek może byc na razie bez optyki, Snajper bez lunety? Jaki to ma sens... Za takie pieniądze nie kupisz DOBREJ snajperki. Kupuj jakąś dobrą szturmówkę ( coś od KWA, te klimaty ), jak podejdzie Ci TAKIE coś, później baw się w inne rzeczy. Nie od razu zdobywa się Everest! Link to post Share on other sites
Pyzdra Posted March 5, 2012 Report Share Posted March 5, 2012 Snajper bez lunety? Jaki to ma sens... Za takie pieniądze nie kupisz DOBREJ snajperki. Kupuj jakąś dobrą szturmówkę ( coś od KWA, te klimaty ), jak podejdzie Ci TAKIE coś, później baw się w inne rzeczy. Nie od razu zdobywa się Everest! Nie broń czyni z Ciebie snajpera lecz umiejętności ;) Poza tym nie od razu Rzym zbudowano. Link to post Share on other sites
Stalker Posted March 5, 2012 Report Share Posted March 5, 2012 Strzelał bez lunety i trafiał, nawet dość skutecznie. Link to post Share on other sites
arend Posted March 5, 2012 Report Share Posted March 5, 2012 Wiadomość automatycznaTemat został zamknięty przez moderatora.Powód: Zacięcie do szukania bedzie mocno premiowaneJeśli uważasz, że wątek został zamknięty niesłusznie, zaraportuj go, a rozważymy jego ponowne otwarcie. Pozdrawiamy,Forum WMASG.PL Załoga WMASG Link to post Share on other sites
Recommended Posts