Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Cm0003 vs pj4 ris

Recommended Posts

Witam, mam pytanie Którą replikę lepiej wybrać Cm0003 czy pj4 ris. Może jakąś inną. Potrzebuję replikę do rozgrywek leśnych do 750zł. Niestety nie znalazłem nigdzie na forum porównania tych replik wiec zakladam nowy temat. Jeśli jednak ktoś znalazł to porównanie to sorry.

Boże,zapyta się człowiek o replikę do 750zł to mówią mu o replikach za 1000zł...

Weź CM 0.48.kosztuje 760 zł i ma hi-endowy GB.

To samo można Tobie powiedzieć. Pyta o giete i m4 ,a ty mu ak wciskasz.

Cm0003 będzie dobrym rozwiązaniem.

Boże,zapyta się człowiek o replikę do 750zł to mówią mu o replikach za 1000zł...

Spytał ile minimalnie za rozsądną emkę i jaka to emka, więc się nie bulwersuj.

Widzisz co napisał później?

A jakbym chciał brac jakąś emkę to jakiej firmy i ile bym musiał minimalnie wybulić?

Edit: Nath już mnie uprzedził ;) Btw. jak już mówisz o tym GB ,to chyba nie chcesz powiedzieć,że CM003 ma gorszy?

Edited by OFF

Nie chcę powiedzieć że CM 003 ma gorszy GB ale wyraźnie napisał "Witam, mam pytanie Którą replikę lepiej wybrać Cm0003 czy pj4 ris. Może jakąś inną."

EDIT: Napisał jeżeli by chciał M4,a czy chce to tego akurat nie wiem dlatego poleciłem 0.48.

Edited by kjujiczek
Wiadomość automatycznaTemat został zamknięty przez moderatora.Powód: Kolejne pytanie o dobrze opisaną replikę. Koniec z leniowaniem, szukasz sam. Jeśli uważasz, że wątek został zamknięty niesłusznie, zaraportuj go, a rozważymy jego ponowne otwarcie. Pozdrawiamy,Forum WMASG.PL Załoga WMASG
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...