Trzmiel Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 Nie wiem czy widzieliście ale w Chinach dostępna jest już kopia mosina Zeta-Lab z gazowym boltem. Właściwie to nie wiem czy to wierna kopia czy też dorzucili tam coś od siebie. Jak myślcie nadaje się toto do czegoś? Link: http://rsov.com/product.php?langId=1¤cyId=1&manufacturerId=10&prodId=15810&cateId=131 Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 Jeśli jest taki, jak Zety - patykiem bym go nie tknął. choć z drugiej strony - ten jest o wiele tańszy, więc może stosunek ceny do jakości byłby do przełknięcia. Quote Link to post Share on other sites
Karol_K Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 Za jakieś 600 zł jest to nawet do przełknięcia - pytanie czy chociaż te 500fps i jakąś lufę idzie wstawić ? Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 skąd pomysł, że to kopia Zety? Quote Link to post Share on other sites
Trzmiel Posted March 26, 2012 Author Report Share Posted March 26, 2012 Na jakimś forum wyczytałem, czy to prawda - nie wiem. Ciekawe czy to to samo: http://www.airsoftpanda.com/product_info.php/products_id/2669 Niby pojemność magazynka się różni, ale... Quote Link to post Share on other sites
grzesio93 Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 Emmm.... ja już bym wolał kupić do tego magazynki i mieć "nierealistyczną" replike, niż otwierać denko maga i sypać kulki ;) Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 Emmm.... ja już bym wolał kupić do tego magazynki i mieć "nierealistyczną" replike, niż otwierać denko maga i sypać kulki ;) Jeśli to kopia zety, to dodatkowo sypiesz je trzymając replikę do góry nogami, i ciągnąc za sznureczek, który ma pomóc magowi je połknąć. ;P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts