Guest (ID:6452) Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 No, jak będzie tak zrobiony jak Mosin to straszna bieda :(. Wie ktoś, coś? Quote Link to post Share on other sites
napod Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 Ciekawe czy chinczyki postarają się o kopie.. Jeśli tak to must have, patrząc na zdjęcia przedstawiajace miejsce gdzie składa się replikę, też zaczynam martwić się o jakość ;p Quote Link to post Share on other sites
napod Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Data premiery znow przełożona, tym razem na koniec maja. -,- Quote Link to post Share on other sites
napod Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 Według WGC premiera przesunięta na 5 czerwca. Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 Kto się interesuje ten wie, kto nie wie, to niech patrzy: Tyle w temacie "full steel", komora zamkowa ze znalu. Powstaje jako odlew, potem jest obrabiana. Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 Z innego tematu, ale na temat: Skoro robią tak rzadką i jakby nie było oczekiwaną replikę, czemu idą po kosztach? Ponieważ w wielu krajach nie można mieć stalowego body. Zeta nie chce sobie ograniczać rynków zbytu. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted May 21, 2012 Author Report Share Posted May 21, 2012 Gdzie? o metalowym to słyszałem ale żeby różnica między stalą a znalem była to pierwszy raz. Ida po kosztach bo czemu nie skoro I TAK SIĘ SPRZEDA? Gdyby to była emka to by musieli czymś zaskoczyć- jakością lub ceną. A tak- rynek zbytu mają zagwarantowany bez względu na jakość więc czemu nie zaoszczędzić? Quote Link to post Share on other sites
jakim Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 I pomyśleć że ja chciałem go kupić. Szczerze mówiąc ta Zeta to chyba w &^$# tnie. Jak z mosinem było wiadomo, co będzie z WAłem i WSSem to chyba łatwo wywnioskować ogólnie lipa jak za tą cene. Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 Tak czy inaczej będzie to jeden wielki WAŁ... :) Quote Link to post Share on other sites
napod Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 Ja po mosinie NIGDY nie kupie repliki Zety. Akurat nie obchodzi mnie, że jadą po terminach jak poje**** ale właśnie o tę rzekomą elitarną jakość. Zwyczajnie poczekam aż skośnoocy skopiują i wyślą za Ural. :P Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 Gunfire rozsyła zapytania do tych, którzy zamówili w przedsprzedaży, czy nie zwrócić im kasy, bo zeta nie potrafiła im odpowiedzieć kiedy wypuści replikę. Quote Link to post Share on other sites
napod Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 Dear sir, They are coming soon, around in Aug. Have a nice day! B. regards, Airsoft Panda Quote Link to post Share on other sites
rafik1213 Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 Na fb są fotki Gb V3 APS ;) Quote Link to post Share on other sites
napod Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 Gdzieś czytałem, że ten GB od APSa był tylko do przymiarki a w skończonym WALe będzie normalny. Nie wiem czy to prawda ale jest to możliwe uwzględniając cenę repliki. Niemniej jednak, patrząc na zdjęcia wrzucone przez Gunfire, pozostaje mi tylko powtórzyć reakcje z poprzedniego posta... Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/532391_413923355313102_71695213_n.jpg Czy tylko ja widzę, że pokrywa nie pasuje do body? Quote Link to post Share on other sites
Goose Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 Hahahaha, tego zdjecia nie widziałem. Kto by pomyślał, że miałem chrapkę na tego "Wała". Przypomina to nieco czeczeńskie samoróbki. Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 Pozostaje mieć nadzieję, że pokrywka się nie domyka przez EBB z boxa od APS. Quote Link to post Share on other sites
napod Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 Już wiem gdzie o tym czytałem. Na WGCshopie podali takie właściwości repliki. Czy to prawda? Pozostaje tylko mieć nadzieje. -Zeta-Lab Full Steel AS VAL AEG (Pre-Order) -Manufacturer: Zeta-Lab Product -Full metal Accuracy AEG w/ realistic markings -Foldable Steel Stock can release by one click -Battery may install in the handguard -7mm metal Bushing gearbox -Zeta-Lab 6.03mm Precision Barrel 407mm installed -One piece outer barrel -9 X 39 mm style Polymer Plum Magazine ( 100rds ) is included -Secret weapon of Russia Spetsnaz -Made in Hong Kong Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 Pisze też "full steel". Dziwne to w ogóle jakieś, korpus wygląda ewidentnie na szitmetal, ale jest spawany z elementami lufy. Chyba, że "full steel" lufa też jest z jakiegoś wynalazku. Quote Link to post Share on other sites
Sledzikmaster Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 (edited) http://www.soviet-propaganda.com/index.php?main_page=advanced_search_result&search_in_description=1&keyword=AEG Takie coś znalazłem. Nie wiem czy to jest akurat zeta ale cieszcie się i szybko bierzcie bo podobno to wersja limitowana jest ;) Edited July 23, 2012 by Sledzikmaster Quote Link to post Share on other sites
Guest gecko123 Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 (edited) http://www.soviet-pr...n=1&keyword=AEG Takie coś znalazłem. Nie wiem czy to jest akurat zeta ale cieszcie się i szybko bierzcie bo podobno to wersja limitowana jest :icon_wink: To nie jest Zeta, to repliki pochodzące z Rosji. Pochodzą z http://www.atw74.ru/ Kupują repliki z atw74, a potem sprzedają je po większych cenach, ale nie trzeba się babrac ze sprowadzaniem replik z Rosji. Jedyne, co udało mi się znaleźć, że różne egzemplarze potrafią bardzo różnić się spasowaniem itd. Mało jest o tym informacji w internecie. W środku to mieszanka SRC i LCT, czyli szału nie ma. Edited July 23, 2012 by gecko123 Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 (edited) Tym bardziej, że chłopaki z Murmańska nie sprzedają replik do Polski. Co do jakości - jak na customa całkiem ładnie, jak na seryjną produkcję to średnio. Ale przynajmniej stal, no i bez czekania sto lat jak na Zetę. Edited July 23, 2012 by Dread Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts