Alex89 Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 Witam, Co mozecie powiedzieć o tej replice http://taktyczny.com/repliki-asg/tuningowe/karabin-wyborowy-ca8-2-aeg-pl-pl.html , czy ktoś z was posiada taka i czy warto sie na nia pokusić i jaka dobrać baterię jeżeli możecie doradzić. Quote Link to post Share on other sites
Tomaszek123 Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 Nie za te pieniądze. Quote Link to post Share on other sites
rogal138 Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 Do kosmicznej ceny dochodzi fakt że części użyte do niego są niezbyt szczęśliwie wybrane... Np. Alu głowica tłoka Bore Up Deep Fire + Głowica cylindra Bore Up CA (zobaczyć sobie jak jedno i drugie wygląda i wszystko wiadomo :P) Quote Link to post Share on other sites
patryk910 Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 Mam CA8-2 ale nie zbajerowanego przez Taktycznych . Jeśli chodzi o Taktycznego to powiem Ci , że grubo przesadzili z tą ceną. Jedyną interesującą rzeczą w tej Eselce jest przeniesienie baterii na kolbę w pokrowcu . Komora jak dla mnie jest przerostem formy nad treścią już lepszym bajerem było by ustabilizowanie lufy w Eselce . No i śmiech na sali z tą lufą . Replika za 3k a oni wsadzają tam Madbulla xD Quote Link to post Share on other sites
Erzet-DEMOn Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 Mam SL'kę CA. Słabym elementem jest kolba, która sprawia wrażenie tandetnej, trochę plastik fantastik. Za 3 tysie możesz wyrwać coś o niebo lepszego. Tekst - "Zasięg skuteczny ok. 100m uzależniony od warunków atmosferycznych". Panowie nie wiedzą chyba ile to jest 100 metrów. Quote Link to post Share on other sites
patryk910 Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 Erzet-DEMOn nie przesadzał bym z tą kolbą . Według mnie stoi na wysokim poziomie tak jak reszta. Oczywiście można mieć pretensje do nakładek na kolbę i tej "baki ". Ale ogólnie rzecz biorąc według mnie to dobry "plastik-fantastik " Quote Link to post Share on other sites
iamay Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 Witam. Jak wygląda z wytrzymałością samego szkieletu gearboxa? Przeżyje sprężynę rzędu m160-m170 (strzelając tylko singlem), czy bez wzmocnionego się nie obędzie? Quote Link to post Share on other sites
Trzmiel Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 Do proponowanej przez Ciebie mocy sprężyny polecam szkielet CNC ALU, Quote Link to post Share on other sites
senkuPH Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 Nie plećmy pierdół. Komora w cale nie jest złym wyborem. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts