Mike007 Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Zastanawiam się ostatnio nad takim czymś - jak bym kupił sobie tak z 8 akumulatorków np recyko+ i jakby tak w zgrzewkę je zapakować i jakieś kable tam doczepić i zrobić takiego jakby sticka. Czy to by się sprawdziło i działało poprawnie tak jak Bóg przykazuje? Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/120255-robimy-baterie-klej-przewodzacy-pra-ogniwa/ Quote Link to post Share on other sites
Mike007 Posted April 15, 2012 Author Report Share Posted April 15, 2012 aha czyli lepiej się nie brać, bo wyjdzie nie dużo taniej niż kupno jakiegoś firefoxa 1,5-2Ah 9,6V no a na dodatek nie ma ryzyka że się coś spierniczy ale myśląc o tym miałem an myśli że nie będę lutował tych ogniw tylko kupie zwykłe akumulatorki jak do np aparatu (cos w stylu recyko + bo są dobre) i po prostu podociskam je i obkleję izolacją, a później dolutuę jakieś kabelki do końców Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 No to wtedy wyjdzie jeszcze większa kupa, w dodatku droższa... Quote Link to post Share on other sites
Mike007 Posted April 15, 2012 Author Report Share Posted April 15, 2012 why? słyszałem że firefoxy są całkiem dobre za całkiem małe hajsy. wiadomo że kany albo sanyo są lepsze ale po co mi do chinola lepsza, ff powinien w zupełności wystarczyć Quote Link to post Share on other sites
musashi Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 ff to badziew Quote Link to post Share on other sites
zuczek Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 Pamiętaj, że musisz mieć ogniwa wysoko wydajne. Takie do aparatu repliki Ci nie pociągną. FF to badziew i strata kasy. Ogólnie poczytaj trochę, uzupełnij swoją wiedzę (polecam forum elektroda, gdzie piszą ludzie zarabiający na wykonywaniu pakietów). Quote Link to post Share on other sites
Mike007 Posted April 15, 2012 Author Report Share Posted April 15, 2012 za taką cenę to chyba nic lepszego niż ff nie dostane o podobnych właściwosciach Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts