cptMichaaX Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Wydaje mi się że na allegro ale nie mogę znaleźć. Szukam taki komplet do maks 200 zł. Jak ktoś kupował i ma jeszcze link to prosił bym bardzo. W rozmiarze od M do L. Dużo jest rodzajów ale wszystkie XL albo większe. Link to post Share on other sites
TheNoddingDonkey Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Ale jaki mundur ? W jakim kroju ? W jakim kamuflażu ? Link to post Share on other sites
Shihan Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Nie ten dział. Link to post Share on other sites
Królik Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Już właściwy. A na przyszłość autorowi radzę dobrze przemyśleć gdzie umieszcza temat... Link to post Share on other sites
UnknownmanGliwice Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 (edited) Witam, poszukuję munduru do 200zł kamuflaż Woodland najlepiej polski mógłby ktoś coś polecić ? Edited April 17, 2012 by arend Link to post Share on other sites
Across321 Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Polski Woodland ? Pierwsze słyszę... Masz albo Amerykański - Woodland, albo Polski - wz.93 Link to post Share on other sites
szymucha2353 Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Czasami w opisach aukcji wa Allegro zamiast wz93 albo panterka piszą polski woodland. Link to post Share on other sites
Gisher Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Najtaniej będzie na Allegro. Wpisz w wyszukiwarce nazwę kamuflażu: "DPM", "Flecktarn" czy który tam chcesz, wyskoczy Ci kilka stron aukcji. Poszukaj swojego rozmiaru i już. Link to post Share on other sites
filek Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 I nie przejmuj się, jeśli rzeczy są używane. To są rzeczy to ubrudzenia w lesie, nie do kościoła ;) Link to post Share on other sites
Hatch Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 No chyba, że ktoś chodzi w mundurze do kościoła... ;) Link to post Share on other sites
BlackShaman Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Tydzień temu na aukcjach allegro można było wyrwać komplet (spodnie+bluza) wz93 w kilku rozmiarach w b.dobrym stanie.Mi się udało za 68zł :] Jeśli chodzi o Woodland US to raczej nie sprzedają kompletów,a części chodzą od 30zł w górę. Link to post Share on other sites
UnknownmanGliwice Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Mhm to sobie poszperam po Allegro ew. jak mieszka ktoś na śląsku w Ch.Gwarek w Tarnowskich Górach jest do kupienia wz.93 za 170 wygląda bardzo porządnie naprawdę bardzo dobry materiał :happy: jednak myślę ze lepiej będzie znaleźć coś w internecie bo w takim sklepie pewnie zawyżona cena. Link to post Share on other sites
Draico Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Z serii tani a dobry to polecam ten: http://allegro.pl/kpl-kurtka-spodnie-bluza-flectarn-rozm-8-i2256971516.html Rozmiar oczywiście według uznania. Do tego dokupić czapkę i voila. Link to post Share on other sites
UnknownmanGliwice Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 niby fajny wszystko ok ale dostrzegłem szwabską flagę na ramieniu co go błyskawicznie dyskwalifikuje ;) a noszenie szwabskiej flagi na ramieniu mi się nie widzi ew. patriotyczna kulka w łeb w tym mundurze była by ok. Mam nadzieję że nikogo nie obrażam moim światopoglądem Pozdrawiam Link to post Share on other sites
MarekMac Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 niby fajny wszystko ok ale dostrzegłem szwabską flagę na ramieniu co go błyskawicznie dyskwalifikuje ;) a noszenie szwabskiej flagi na ramieniu mi się nie widzi ew. patriotyczna kulka w łeb w tym mundurze była by ok. Mam nadzieję że nikogo nie obrażam moim światopoglądem Pozdrawiam Ale masz chłopie problem, Boże spraw żebym tylko takie problemy miał. Odpruć ( jak ktoś tak bardzo chce to może przyszyć flage Polski) i po problemie - masz bardzo fajny mundur. Dużo fajniejszy niż wz. 93 moim zdaniem. Link to post Share on other sites
Powała Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 Moim zdaniem najlepszy stosunek ceny do jakości Link to post Share on other sites
Gisher Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 niby fajny wszystko ok ale dostrzegłem szwabską flagę na ramieniu co go błyskawicznie dyskwalifikuje ;) a noszenie szwabskiej flagi na ramieniu mi się nie widzi ew. patriotyczna kulka w łeb w tym mundurze była by ok. Mam nadzieję że nikogo nie obrażam moim światopoglądem Pozdrawiam Odpruj albo wybierz inny mundur, jeśli Ci to przeszkadza. Link to post Share on other sites
filek Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 Sam mam flecktarn, z odpruciem nie ma żadnych problemów. Naprawdę nie zajmuje to wiele czasu. Link to post Share on other sites
szmerglu Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 Wiadomość automatycznaTemat został zamknięty przez moderatora.Powód: bylo bylo bylo i jeszcze raz było...Jeśli uważasz, że wątek został zamknięty niesłusznie, zaraportuj go, a rozważymy jego ponowne otwarcie. Pozdrawiamy,Forum WMASG.PL Załoga WMASG Link to post Share on other sites
Recommended Posts