Jump to content

Recommended Posts

Posted

Wydaje mi się że na allegro ale nie mogę znaleźć. Szukam taki komplet do maks 200 zł. Jak ktoś kupował i ma jeszcze link to prosił bym bardzo. W rozmiarze od M do L. Dużo jest rodzajów ale wszystkie XL albo większe.

Posted

Najtaniej będzie na Allegro. Wpisz w wyszukiwarce nazwę kamuflażu: "DPM", "Flecktarn" czy który tam chcesz, wyskoczy Ci kilka stron aukcji. Poszukaj swojego rozmiaru i już.

Posted

Tydzień temu na aukcjach allegro można było wyrwać komplet (spodnie+bluza) wz93 w kilku rozmiarach w b.dobrym stanie.Mi się udało za 68zł :] Jeśli chodzi o Woodland US to raczej nie sprzedają kompletów,a części chodzą od 30zł w górę.

Posted

Mhm to sobie poszperam po Allegro ew. jak mieszka ktoś na śląsku w Ch.Gwarek w Tarnowskich Górach jest do kupienia wz.93 za 170 wygląda bardzo porządnie naprawdę bardzo dobry materiał :happy: jednak myślę ze lepiej będzie znaleźć coś w internecie bo w takim sklepie pewnie zawyżona cena.

Posted

niby fajny wszystko ok ale dostrzegłem szwabską flagę na ramieniu co go błyskawicznie dyskwalifikuje ;) a noszenie szwabskiej flagi na ramieniu mi się nie widzi ew. patriotyczna kulka w łeb w tym mundurze była by ok. Mam nadzieję że nikogo nie obrażam moim światopoglądem Pozdrawiam

Posted

niby fajny wszystko ok ale dostrzegłem szwabską flagę na ramieniu co go błyskawicznie dyskwalifikuje ;) a noszenie szwabskiej flagi na ramieniu mi się nie widzi ew. patriotyczna kulka w łeb w tym mundurze była by ok. Mam nadzieję że nikogo nie obrażam moim światopoglądem Pozdrawiam

Ale masz chłopie problem, Boże spraw żebym tylko takie problemy miał. Odpruć ( jak ktoś tak bardzo chce to może przyszyć flage Polski) i po problemie - masz bardzo fajny mundur. Dużo fajniejszy niż wz. 93 moim zdaniem.

Posted

Odpruj albo wybierz inny mundur, jeśli Ci to przeszkadza.

Posted
Wiadomość automatycznaTemat został zamknięty przez moderatora.Powód: bylo bylo bylo i jeszcze raz było...Jeśli uważasz, że wątek został zamknięty niesłusznie, zaraportuj go, a rozważymy jego ponowne otwarcie. Pozdrawiamy,Forum WMASG.PL Załoga WMASG
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...