Bart_Forrester Posted April 23, 2012 Report Share Posted April 23, 2012 Cześć, przeprowadzam małą, szybką zbiorówkę z http://rsov.com/ i http://www.ebairsoft.com/. Jak sprawa wygląda? 1. Wchodzicie na http://rsov.com/ lub http://www.ebairsoft.com/. 2. Wybieracie przedmioty. 3. Wysyłacie mi linki na PW. 4. Czekacie na odpowiedź jaki jest całkowity koszt. 5. Zgadzacie się bądź nie. 6. Wpłacacie połowę kwoty na podane przeze mnie konto. 7. Po przyjściu paki do Polski - wpłacacie resztę. 8. Wysyłam Wam wasze przedmioty. zgłoszenia na PW. I dla nadgorliwych ekonomistów-geniuszy po gimnazjum: - tak, musicie zapłacić cło i VAT, bo paczka jest duża. - tak, dolara kupujemy po kursie PayPala, nie waszym. - tak, cło i VAT płaci się również od kosztu wysyłki. Więc jeśli zamierzacie dać pytać o przedmiot ważący 5 kg, a po wycenie powiecie, że 'przecież kolega mi mówił, że koszt przesyłki z chin to grosze', to... darujcie sobie. Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted June 13, 2012 Author Report Share Posted June 13, 2012 Jakby ktoś wciąż czegoś potrzebował - wciąż puszczam zbiorówki z tych sklepów. Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted June 22, 2012 Author Report Share Posted June 22, 2012 W związku z powtarzającymi się pytaniami i strasznym zdziwieniem - NIE, nie da się przepowiedzieć, kiedy paczka będzie w PL. Czasem jest to 10 dni od daty przelewu PP, czasem 20. Celnicy lubią sobie potrzymać duże paki, a i Chińczyk nie zawsze się spieszy. Link to post Share on other sites
yuri629 Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 100% satysfakcji z pośrednictwem Lesia, towar, przesyłka i kontakt->wszystko jak należy. Jak ktoś chce rzeczy z ebairsoft-a to polecam ! Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted August 7, 2012 Author Report Share Posted August 7, 2012 Paczek poszło już hu hu i jeszcze trochę! Przy okazji przypominam, że zamówienia idą w sumie co tydzień, a dolar ładnie spadł, więc nie ma co się zastanawiać. Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted August 19, 2012 Author Report Share Posted August 19, 2012 Ze względu na wiele pytań - tak, można się przyłączać w każdy dzień, zamówienia sklejam na poniedziałki i na piątki. co tydzień. Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted September 13, 2012 Author Report Share Posted September 13, 2012 Wciąż aktualne. Najbliższe zamówienie wychodzi jutro o 20. Link to post Share on other sites
thewojtz Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 Napisałeś, że z rsova przesyłka do PL jest teraz za darmo? :icon_wink: Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted September 13, 2012 Author Report Share Posted September 13, 2012 nie, bo nie biorę tak lekkich paczek. doczytaj regulamin najpierw. ;) Link to post Share on other sites
Kosmo Posted September 14, 2012 Report Share Posted September 14, 2012 Lesio przepraszam że zaśmiecam Ci temat, ale mam 2 sprawy. 1. Podrzuć linka z tym info do regulaminów nie mogę znaleźć bo: 2. Czy Wam stronka rsova też chodzi wolno jak krew z nosa? Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted September 14, 2012 Author Report Share Posted September 14, 2012 (edited) Kosmo, sam teraz nie mogę znaleźć, ale pod koniec rozliczenia wyświetla się zawsze, dlaczego nie można mieć darmowej wysyłki. z tego, co pamiętam, to paka musi mieć określona masę i wartość (w ogóle maksymalna masa to chyba 0.5kg), np. max 0.2kg i 30 dolców wartości. potem max 0.5 i 60 dolców. czy jakoś tak. co ciekawe, wraz z wprowadzeniem tej "promocji", zawyżyli masę wielu przedmiotów, co negatywnie odbiło się na zbiorówkach. strona chodzi wolno od tygodnia, pisali, że mają jakieś prace konserwacyjne, cokolwiek to znaczy w Chinlandii. edit: mam, zaraz Ci puszczę. Edited September 14, 2012 by Lesio Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted October 1, 2012 Author Report Share Posted October 1, 2012 Zamówienia cały czas wychodzą, polecam bardzo dobrze wykonane osłony twarzy rodem z 300: http://www.ebairsoft.com/ancient-greece-figter-airsoft-face-protector-p-6357.html Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted October 31, 2012 Author Report Share Posted October 31, 2012 WCIĄŻ AKTUALNE. Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted October 31, 2012 Report Share Posted October 31, 2012 Około 20.11 też będziesz zamawiał? Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted October 31, 2012 Author Report Share Posted October 31, 2012 zamówienia wychodzą co 3-4 dni, ostatnio miałem przerwę związaną z długim wyjazdem, jednak od następnego tygodnia rytm będzie zachowany. wiec - tak. :) Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted October 31, 2012 Report Share Posted October 31, 2012 W takim razie uderzam na PW ;) Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted November 7, 2012 Author Report Share Posted November 7, 2012 Ze względu na to, że użytkownicy często po przyjściu paczki do Polski odmawiają zapłaty pozostałych 50% ("daj tylko te rzeczy, żeby wyszło to 5 stów, które zapłaciłem, na resztę nie mam jednak kasy") - od dziś biorę całą sumę PRZED wykonaniem zamówienia. moja stała promocja nie jest warta nerwów z ludźmi, którzy nie potrafią sobie rozplanować miesięcznych wydatków. ;) Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted November 17, 2012 Author Report Share Posted November 17, 2012 zostało jedno miejsce na jutrzejsze zamówienie z RSOV. Zniżka 5%. Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted November 23, 2012 Author Report Share Posted November 23, 2012 w związku ze spaleniem się laptopa, proszę wszystkich, którzy nie dostali zamówionych ostatnio przedmiotow o kontakt PW. przyspieszy to wysyłkę, bo naprawa zakończy się dopiero za tydzień. Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted January 30, 2013 Author Report Share Posted January 30, 2013 ZAMÓWIENIA WCIĄŻ TRWAJĄ. nie, nie ściągam bez przedpłaty. Link to post Share on other sites
seger Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 Towar zamówiony, dziś przyszedł do mnie. Polecam. Trochę dłużej potrwało niż 20 dni ale jest ok :) Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted January 30, 2013 Author Report Share Posted January 30, 2013 po 1 stycznia wydłużyła się procedura celna - celnicy niechętnie używają maili w komunikacji, trzeba czasem słać list/dzwonić. stąd opóźnienia. Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted February 11, 2013 Author Report Share Posted February 11, 2013 chiński nowy rok trwa, a zamówienia wciąż lecą. w piątek kolejne. Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted March 16, 2013 Author Report Share Posted March 16, 2013 wciąż się kręci, zapraszam. Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted March 29, 2013 Author Report Share Posted March 29, 2013 w poniedziałek leci kolejne, jest jeszcze kilka miejsc. Link to post Share on other sites
Recommended Posts