molenda Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 (edited) Witam Mam ok. 400 zł i chcĘ za to kupiĆ replikĘ. Co za to mogę najlepszego dostac?? ZaleŻy mi na tym Żeby replika nie byŁa z absu?? .Ewentualnie czy ktoś z was ma coś takiego na sprzedasz??:) Cztery stówki starczą na korepetycje. I będzie to sensowniejszy sposób na wydanie rzeczonych. Arend Edited May 11, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 (edited) Nowej metalowej repliki w tej cenie nie kupisz. Z używanych to coś w tym stylu: http://wmasg.pl/pl/consignment/show/279927 Z tym, że bezpieczniej kupować w sklepie, a w szczególności pierwszą replikę AEG. Edited May 11, 2012 by wiciok Quote Link to post Share on other sites
molenda Posted May 11, 2012 Author Report Share Posted May 11, 2012 (edited) Post usunięty za łamanie zasad pisowni języka polskiego. Arend Edited May 11, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 No dobra, ale i tak to jest kupowanie od jakiegoś nołnejma, więc różnie może być. Na allegro masz jeszcze ze 3 kałachy, od boyi przeważnie. Quote Link to post Share on other sites
molenda Posted May 11, 2012 Author Report Share Posted May 11, 2012 (edited) Post usunięty za łamanie zasad pisowni języka polskiego. Arend Edited May 11, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
oski52 Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 Raczej nic ciekawego nie znajdziesz, nie warto brać innych emek niż KWA, G&P oczywiście za tą cenę można dostać tylko używane. Quote Link to post Share on other sites
molenda Posted May 11, 2012 Author Report Share Posted May 11, 2012 (edited) Post usunięty za łamanie zasad pisowni języka polskiego. Arend ppisanie PO POLSKU Z KOMORKI NIE JEST TAKIE LATWE!! NIE MOZECIE TEGO USZANOWAC!! (DO ADMINA) Edited May 11, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
molenda Posted May 11, 2012 Author Report Share Posted May 11, 2012 (edited) Cztery stówki starczą na korepetycje. I będzie to sensowniejszy sposób na wydanie rzeczonych. Arend Bardzo mnie to poruszylo.. tsaaa. Zlosliwosci naprawdĘ sĄ tu potrzebne?? Bo tak to chyba kazdy potrafi.... Też piszę z telefonu. Ale ja akurat zadaję sobie tród aby było porządnie. To jest kwestia szacunku dla innych. Arend Edited May 12, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
oski52 Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 Ale czemu pisanie polskich znaków z telefonu jest takie trudne? Rozumiem, że można skracać swoją wypowiedź do minimum jak ktoś wolno piszę, ale polskich znaków nie daruję! Quote Link to post Share on other sites
molenda Posted May 11, 2012 Author Report Share Posted May 11, 2012 (edited) Skoro wam to tak przeszkadza to udaremniĘ wam tych cierpieŃ .Nie muszĘ przecierz tu byĆ. Edited May 12, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
Attero Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 Złośliwości nie są potrzebne, ale poprawne pisanie po polsku już tak. Żadnej metalowej nówki nie uświadczysz, dozbieraj do RK-01 Boyi. Quote Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 Post usunięty za łamanie zasad pisowni języka polskiego. Arend ppisanie PO POLSKU Z KOMORKI NIE JEST TAKIE LATWE!! NIE MOZECIE TEGO USZANOWAC!! (DO ADMINA) To nie jest pisanie po "polsku". Zauważyłem, że mamy tak piękny język - szanujmy go! :wink: Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 Skoro wam to tak przeszkadza to udaremnie wam tych cierpien .nie musze przecieSZ tu byc Oczywiście, że nie musisz. W regulaminie jednak jest napisane coś odnośnie stosowania zasad pisowni. Żeby nie było OT - w tej cenie możesz kupić kałaszka Boyi - oczywiście używanego. Quote Link to post Share on other sites
wasyl616 Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 (edited) Ja tylko dodam, ze za 450zl kupisz cyme 035. Niby ze Znalu, ale trzyma sie drugi rok :). a, z gory przepraszam za pisownie, na iPadzie nie ma polskich znakow. :) Edited May 14, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 (edited) Skoro wam to tak przeszkadza to udaremniĘ wam tych cierpieŃ .Nie muszĘ przecierz tu byĆ. Może nie tyle "udaremnisz", co "zaoszczędzisz" - korepetycje ze wszech miar wskazane. :sciana: Nie ma obowiązku zadawania pytań i uczestniczenia w dyskusjach na Forum, masz rację, nie musisz tu być (podziwiam cierpliwość Admina). :maniak_zle: Ad meritum, kup sobie na początek: - CM.028-A, - CM.028, obie repliki nie do zdarcia. W określonej przez Ciebie granicy cenowej niczego sensowniejszego nie kupisz, a zakup używki odradzam. Edited May 15, 2012 by Powała Quote Link to post Share on other sites
wasyl616 Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 (edited) Niestety, Powalo, nie zgodze sie z toba. ja( niestety) popsulem CM 0.28 :) a co do uzywek, rowniez odradzam. Ja to zrobilem ,i bardzo zaluje tej decyzji. I znowu sorki za pisownie, uroki iPada Edited May 16, 2012 by wasyl616 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts