fusller Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 (edited) Czy dobrym wyborem jest kupowanie tej oto repliki : http://www.airsoftxtreme.pl/product-pol-830-Karabin-Snajperski-M187A.html , chcę tanio kupić , i mam pytanie także czy można ją tuningować ? A dokładnie wymiana tłoka, sprężyny itp? Doradźcie! Pozdrawiam. Edited May 14, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
Jey85 Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Wybór repliki zły, wybór sklepu zły. Naprawdę nie baw się w snajperstwo za 300zł, w komisie znajdziesz wiele elektryków z lepszym zasięgiem i osiągami. Sam jednego chce sprzedać;p Quote Link to post Share on other sites
fusller Posted May 14, 2012 Author Report Share Posted May 14, 2012 (edited) No właśnie tylko że ja nie chcĘ elektryka tylko sprężynowe "coś" . Edited May 14, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
Perski102 Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Sprężynowe coś , to polecam jakąś pompkę ( np. z firmy DE ) . Quote Link to post Share on other sites
gratek Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Lepiej omijać ten sklep. Poszukaj na forum, jest kilka rozległych tematów. Quote Link to post Share on other sites
Jey85 Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Czemu nie chcesz elektryka? Quote Link to post Share on other sites
fusller Posted May 14, 2012 Author Report Share Posted May 14, 2012 (edited) Nie ogarniam mechanizmu aeg'ów, lubiĘ strzelać ale tuningować i naprawiać to dziękuję :) Sprężynowe , to tylko snajperki, nic więcej. Edited May 14, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
oski52 Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Tuningować ci nikt nie karze, a naprawiać to będziesz taką snajperkę co każdy strzał :bialaflaga: . Quote Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 "LOOOL" Wiesz ile roboty jest ze sprężynowymi replikami? Co najmniej 5x więcej niż z aegami... Quote Link to post Share on other sites
Perski102 Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Dokładnie . Lepiej niech kupi sobie cm028 , tylko nowe z gwarancją :) Nie używany . Quote Link to post Share on other sites
Terkov Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 (edited) nie ogarniam mechanizmu aeg'ów, lubie strzelać ale tuningować i naprawiać to dziękuję :) a sprężynowe , to tylko snajperki, nic więcej. Elektryczną szturmówkę, jak będziesz normalnie traktował, to może po 2 latach dasz na serwis. Chińską shit-snajperkę będziesz musiał naprawiać już po pierwszych kilku strzelankach. Co jak co, ale w ASG to właśnie snajperki najbardziej kojarzą się z tuningiem. Tuningować ci nikt nie karze, a naprawiać to będziesz taką snajperkę co każdy strzał :bialaflaga: . "Karze" to Arend za ortografię. ;) Edited May 14, 2012 by Terkov Quote Link to post Share on other sites
oski52 Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Tuningować ci nikt nie każe, a naprawiać to będziesz taką snajperkę co każdy strzał :bialaflaga: . Edit. Przepraszam za błąd ;). Quote Link to post Share on other sites
arend Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 "Karze" to Arend za ortografię. ;) Mijasz się z prawdą. Bo jeszcze nikt obskoku za ortografię nie dostał, mimo że kilku już próbowało się w ten sposób tłumaczyć. ;D Oski kup sobie coś ze stajni RKxx Boyja lu wyśszych serii Cymy. Po założeniu ( w sklepowym serwisie sklepu) gumy hopa i pozostawieniu stokowej sprężyny masz praktycznie niepsującą się replikę. Najwyżej co półtora roku lub dwa lata robisz przegląd ( no bo niestety guma ma prawo się z czasem wyrobic). Quote Link to post Share on other sites
mossad1234 Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Jeśli chcesz taki wygląd i snajperkę to PODSTAWĘ pod tuning to tylko Maruzen SR-2 . Trochę części teraz nie dostępne ale ja mam tą replikę i tuningowałem i jest ok. Quote Link to post Share on other sites
Przemo02 Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Osobiście sklepu nie polecam i "snajpy" też nie . Jak twierdzisz że z elektrykami jest dużo roboty to się mylisz, mam kumpla który kupił CM028 ( Full Stock ), mija ponad rok a ona dalej strzela tak jak strzelała na początku . Dopłacasz paręnaście złotych i masz naprawdę dobrego AEG-a ( z metalowym gearboxem ). A jak nie to,to może jakaś klamkę gazową z tego przedziału cenowego ?? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts