Witorrio Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 (edited) Temat już jest, drugi raz napisany z powodu błędu. Edited June 3, 2012 by Witorrio Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Gumka? Link to post Share on other sites
Witorrio Posted June 3, 2012 Author Report Share Posted June 3, 2012 (edited) Teoretycznie tak, ale także nie mogę na gumkę spiąć wszystkich włosów łącznie z grzywką. Edited June 3, 2012 by arend Link to post Share on other sites
Vaco Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Obciąć się do normalnych rozmiarów włosia, chyba, że jesteś kobietą, to pozostaje spinanie włosów gumką. Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 No to zapuszczaj do takiej dł aż będzie się je dało spiąć. Rany boskie, kolejne pytanie z serii "jak się podetrzeć". Link to post Share on other sites
Guest gecko123 Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Albo weź sobie kup buffa albo inną chustę tunelową i walnij na łeb. Działa. Link to post Share on other sites
musashi Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Pomaluj sprayem i używaj jako ghillie . :biggrin: Link to post Share on other sites
Guest Graszczur Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Ściąć do długości kilku milimetrów. Sprawdzone i potwierdzone, działa znakomicie. Sam przetestowałem na sobie Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Ściąć do długości kilku milimetrów. Sprawdzone i potwierdzone, działa znakomicie. Sam przetestowałem na sobie No właśnie. I warto pamiętać że długie włosy przeszkadzają w walce wręcz (bo amunicji może zabraknąć na polu walki, batka może paść...). Wczoraj miałem okazję to sprawdzić, mam nadzieję że przeciwnik wyciągnie wnioski i porozmawia z maszynką... Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Walce wręcz? Lol :D. Chyba niektórym miesza się ASG z cholera wie czym hehehe. Link to post Share on other sites
Perski102 Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Już wysłałem list gończy do fryzjera - nie uciekniesz . Jego bronią jest maszynka do golenia włosów - ale nie ma co się bać fryzjera . Nie jest taki straszny . To jest najlepsza recepta na długie włosy . Link to post Share on other sites
Nath Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Warkocz albo ciasny (bardzo) kok. U mnie się sprawdzało, przynajmniej do czasu aż obciąłem. Link to post Share on other sites
morf420 Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/553480_164349737029532_1562074026_n.jpg Ja robię tak ;) Link to post Share on other sites
arend Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Zastanawia mnie czy pojawi się pytanie czy paznokcie u stóp obcinać przed czy po strzelance. Link to post Share on other sites
Lagodkin Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Miałem długie włosy. Nie polecam. Sposób jest jeden, fryzjer. Link to post Share on other sites
Guest gecko123 Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Krótkie są praktyczne, długie są fajne :D Przynajmniej jak machasz łbem na koncertach to nie wyglądasz jak idiota :P Link to post Share on other sites
Karpecek Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 A ja mam długie włosy dalej :D I całkiem nieźle im idzie nie wkurzanie mnie. CO prawda na wakacje planuje ścinkę(jednak te 8 lat robi swoje -.-) aczkolwiek rada na włoski długie zostaje jedna: albo zakładasz czapulinkę (polecam z daszkiem) albo gumcia lub fryzjer. Link to post Share on other sites
musashi Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Choć ten temat jest bez sensu , to pragne przypomnieć że wojownicy zawsze nosili długie włosy . :blink: Link to post Share on other sites
Terkov Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Choć ten temat jest bez sensu , to pragne przypomnieć że wojownicy zawsze nosili długie włosy . :blink: Ale rzeczywiście, czy tylko na filmach? Link to post Share on other sites
Powała Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 (edited) Warkoczyki, lub dredy... Zwłaszcza dredy spełniają dobrze rolę zastępczą ghille... :hahaha: Choć ten temat jest bez sensu , to pragne przypomnieć że wojownicy zawsze nosili długie włosy . :blink: Tak, nie strzygli się i nie myli, dobre na zlot jaskiniowców... :wink: Edited June 3, 2012 by Powała Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Airsoft to nie wojsko, to hobby które uprawiają ludzie w różnych fryzurach , różnej płci, o różnych gabarytach i nic z tym nie zrobicie. Z tymi którzy proponują maszynkę nie będę wcale rozmawiał bo to trochę nie ten poziom. Co do autora tematu. Weź gumkę do włosów i zrób kucyk. Jeżeli się nie da to zaczesz do tyłu i użyj pianki/żelu/czegokolwiek. Na strzelankach i tak biega się w nakryciu głowy więc nie widzę problemu. Chyba że masz luźne nakrycie głowy i włosy zwyczajnie wypadają wtedy zmień na ściślejsze. Możesz użyć też siatki do włosów, takiej co noszą kucharki. Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 (edited) Czy pianka do włosów lepsza L'oreal czy Panteen? Mam wrażliwą skórę głowy, czy nie zaszkodzą mi? Jak spisują się na deszczu, w upale, na wietrze? Jassssny gwint, społeczeństwo nam debilnieje... Edited June 3, 2012 by arend Link to post Share on other sites
otix96 Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 (edited) Post usunięty za łamanie zasad pisowni języka polskiego. I to jest ostatnie ostrzeżenie. Kolejny post napisany bez respektowania zasad pisowni będzie doceniony czasową blokadą konta. Arend Edited June 3, 2012 by arend Link to post Share on other sites
Powała Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 (edited) Czy pianka do włosów lepsza L'oreal czy panteen? Mam wrażliwą skórę głowy, czy nie zaszkodzą mi? Jak spisują się na deszczu, w upale, na wietrze? Jassssny gwint, społeczeństwo nam debilnieje... Niestety... Jeśli mi wolno doradzić, ja użyłbym (gdybym potrzebował) dr Eris, albo Rossmana... :hahaha: Edited June 3, 2012 by Powała Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Czy pianka do włosów lepsza L'oreal czy panteen? Mam wrażliwą skórę głowy, czy nie zaszkodzą mi? Jak spisują się na deszczu, w upale, na wietrze? Twoje ciało, twój wybór. Nic mi do tego. Jassssny gwint, społeczeństwo nam debilnieje... To nie społeczeństwo, to kultura w sieci. Wspominał o tym Lem. Link to post Share on other sites
Recommended Posts