Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Witam, jako że prawie skończyłem tuning zewnętrzny swojego Ak47 Tokyo Marui, chciałbym się wziąć za tuning mocowy. Czemu chcę zwiększyć moc? A temu że przy tak niskiej prędkości wylotowej, kulki da się spokojnie unikać na większym dystansie, przez co trudniej kogoś trafić, zasięg mnie jak najbardziej satysfakcjonuje i nie chcę przypadkiem pozbawić mojego Ak magii TM :).

Tak więc Poldeck napisał mi że powinienem wymienić tłok, głowice tłoka i zębatki.

Nie znam się na tuningu za bardzo, ale słyszałem dużo dobrego o zębatkach SHS tylko które wziąć?

Co do tłoka i głowicy to nic nie wiem dlatego zdam się na was :), prosiłbym od razu o linki, przedmioty nie muszą być dostępne bo części będę kupował jakoś pod koniec wakacji, więc czas jest. Bym był zapomniał chciałbym aby całość wytrzymała sp120, więc jeśli dobrze pamiętam powinienem mieć z 420 fps przy dobrej szczelności, a i mój budżet to 300 zł, jeśli się nie da w takiej sumie zmieścić to trudno, to proszę i tak pisać :).

Aha, wpadka mała :hahaha: . Czyli wyszło taniej niż przypuszczałem, poczytałem sobie trochę o częściach m.in. o SHS na blogu AnR'a, no i mnie przekonał :)). Jeszcze jedno pytanie mam, czy warto coś jeszcze zmieniać bo np. łożyska stockowe są z ABS'u i trochę się o nie boje. I jednak wyśle to do jakiegoś Magika żeby ładnie poskładał, bo sam się martwię że coś popsuję :(.