Limaxu Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 Witam, Chciałbym kupic kolbe CTR,zastanawia mnie jedna rzecz czy jaka kolwiek bateria sie do niej zmieści[oczywiści li-po nie wchodzi w grę].Kolba może ulec modyfikacji.Zastanawiałem sie nad jakis przerobionym stickiem. Quote Link to post Share on other sites
SterylizatorPL Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 Widziałem CTRkę i tak patrząc, to jeśli bateria wejdzie Ci ze wszystkim do prowadnicy kolby to się nada. Inne odpadają, bo tam nie ma nigdzie miejsca na baterię. Quote Link to post Share on other sites
Limaxu Posted June 13, 2012 Author Report Share Posted June 13, 2012 Własnie o to mi chodzi czy kolba wszystko pomieści.A nie chce kupowac w ciemno a pózniej męczyc sie by to wszystko sprzedac...Może ktos ma jakis patent na ten problem. Quote Link to post Share on other sites
Pietracha Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 (edited) Do zwykłej kolby CTR nie wejdzie żadna bateria, trzeba je upychać w prowadnicy kolby. Kolba CTR z miejscem na baterię. Biorąc pod uwagę cenę tego ustrojstwa nie wiem czy nie lepiej rozważyć jednak zakup li-pola i wetknięcie go w prowadnicę. Oczywiście mógłbyś kupić sticka i trzymać go w prowadnicy ale obawiam się, że znacznie ograniczysz możliwość wsunięcia kolby. Edited June 13, 2012 by Pietraszka Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 Lipol w prowadnicy i po problemie. Stick to raczej słaby pomysł, pamiętaj że prócz batki masz jeszcze kable do upchnięcia. Quote Link to post Share on other sites
senkuPH Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=4505 Quote Link to post Share on other sites
Limaxu Posted June 14, 2012 Author Report Share Posted June 14, 2012 Jaka długa jest prowadnica i aku. typu stick?Kolba na pewno nie bedzie do końca wsunieta max 2 "oczka" licząc od str bodu. Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 Jak przymierzałem stick 8,4 do prowadnicy to kolba traciła pierwsze dwa oczka z wysuwania. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts