Punk4ass Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 Tak jak napisał ANALTEL :D zapraszamy na nasz kanał :) Dzisiaj niestety już nie wpadnę. Chłopaki na TS'ie potłumaczą co i jak w razie "W". Tak, gramy nawet w samą OFP jak trzeba, kładziemy nacisk na taktyczne podejście do gry i realizm, który zapewnia nam "suchy" mod ACE. Także Zapraszam :) Quote Link to post Share on other sites
Grabekk Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 Też zamierzam pograć w to, lecz na tej wersji nie do końca oryginalnej ale do końca wakacji zamawiam dodatek i śmigam :) Quote Link to post Share on other sites
Jey85 Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 Jak tu wyglada sprawa z 'sejwami'? Quote Link to post Share on other sites
RivPolska Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 Gra się zapisuje po wyjściu ze serwera, ale pod żadnym pozorem nie przywiązuj się do sprzętu. Update, bug czy cokolwiek innego może cię pozbawić fajnych zabawek (na przykład NVG i GPSa :icon_evil:) Gra się zapisuje po wyjściu ze serwera, ale pod żadnym pozorem nie przywiązuj się do sprzętu. Update, bug czy cokolwiek innego może cię pozbawić fajnych zabawek (na przykład NVG i GPSa :icon_evil:) Quote Link to post Share on other sites
Jey85 Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 Cos postów edytować nie mogę, gdy udało mi się zdobyć fajne zabawki ktoś od razu mnie ich pozbawił-schodząc ze schodów dostałem serie;p Sa jakeis niepisane zasady na polskich serwerach odnosnie pvp? Swoja droga fajne to;) Quote Link to post Share on other sites
Grim_Warrior Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 Siemka. Zamierzam kupić Arme 2 i OA z Steam ( teraz w promocji jest ). Czy ktoś z was ma tą wersję? Jak na niej jest z modyfikacjami ( oczywiście DayZ, ale też ACE i mody to co-op ) oraz nowymi kampaniami? W grze najbardziej kręci mnie współpraca z innymi graczami, ale nie posiadam tej gry, więc po zakupi byłbym zielony:( PS. Gra ktoś z was w AA 3? Jak tak to z chęcią się przyłącze - kontakt na PW. Quote Link to post Share on other sites
Guest gecko123 Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 (edited) Kupiłem właśnie z tej promocji ArmA2:Combined Operations (OA + podstawka) i wszystko idealnie śmiga w połączeniu z Six Launcherem (dzięki niemu można sobie wybierać mody jakie chcemy odpalić, między innymi Day Z i słynny ACE). Spawnowałem się obok jakiegoś wojskowego obozu (namioty, wieżyczki) gdzie znalazłem trochę szpeju i martwego gracza. Teraz mam większość podstawowych przedmiotwów (nóż, kompas, siekierka, zegarek, namiot itd.), morfinę, sporo itemów typu żarcie, woda, AK74 z 3 magami i znalazłem w bazie G17 z 2 magami. Do tego plecak ALICE. Nareszcie można zacząć prawdziwą grę :3 Polecam na początek znaleźć Enfielda. Skosiłem nim gracza z 400-500 m za jednym strzałem :icon_biggrin: Na początku borni najlepiej szukać w stodołach, czy tam szopach. W każdym razie to niezbyt duże jasne budynki z sianem w środku i dużymi bocznymi drzwiami. W większości spotkanych znalazłem jakiś początkowy karabin. Polecam również szukać baz wojskowych/lotnisk, szpitali i sklepów, ale w żadnej z wymienionych lokacji nie radzę się zatrzymywać na dłużej, gdyż mogą się spawnować/okrążyć nas zeki, a potem dupa. Siedziałem sobie w sklepiku, zamknięte drzwi, drut kolczasty rozłożony, a tu zombiak spawnował się po środku budynku o.O Warto się skradać, ale zeki b. łatwo zgubić na ogrodzeniach, budynkach i górkach w lesie. Jeśli słyszymy strzały, spierdzielać i nie zatrzymywać się w miastach (można dostać kulke i nawet jej nie usłyszeć ^^). Najwięcej zabijaków jest na wybrzeżu, gdyż tam grasują ludzie, którzy świeżo znaleźli Lee Enfieldy albo Winchestery i mordują każdego D: Takie są moje spostrzeżenia po 5-6 godzinach gdy i kilkunastu respawnach. (z czego 3ch z powodu połamanych nóg xD) Edited July 17, 2012 by gecko123 Quote Link to post Share on other sites
Grim_Warrior Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 (edited) Hej. A czy we Wrocławiu znalazł by się ktoś z szybkim internetem kto mógłby mi udostępnić go abym ściągnął tę grę i moda? Lub czy wiecie gdzie jest dobry darmowy internet? Płacę w uniwersalnej starej walucie studenckiej. Edited July 18, 2012 by Grim_Warrior Quote Link to post Share on other sites
Grim_Warrior Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 Hej mam problem. Otóż po pobraniu Army 2 i OA przy próbie uruchomienia tego drugiego wyskakują mi dwa błędy: jeden o braku pliku z końcówką .schadow, a drugi o braku możliwości uruchomienia schaderów. Nie wiem co zrobić, a ponowne ściąganie gry nie za bardzo mi się widzi ( kolejne 10 godzin ). Dodam że podstawka działa bez problemów. Quote Link to post Share on other sites
RivPolska Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 Standardowa odpowiedź - przeinstaluj. Jak kupiłeś na gry online, i ściągasz przez nobox, to każ mu zostawić pliki instalacyjne. Możesz przeinstalować dxa, ale jak podstawa działa to ciężko powiedzieć czy coś to da. Instaluj wg tej instrukcji co dałem wcześniej. Quote Link to post Share on other sites
Grim_Warrior Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 Kupione przez steam. Problem naprawiony w najbardziej debilny sposób: ponowne uruchomienie komputera :icon_eek: Jest teraz ktoś chętny na granie? Za chwilę wejdę na ten serwer TS3 podany kilka stron wcześniej. Ewentualnie mogę też być na skypie: one.491 Quote Link to post Share on other sites
Spirit Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 (edited) http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=69583 Widać Rocket otworzył prawdziwą puszkę pandory jeśli chodzi o Zeki :icon_razz: Gra zapowiadałaby się naprawdę nieźle, ale dwie rzeczy mnie martwią. To że będzie system skilli no i to że będą mikropłatności... Co nie zmienia faktu że do bety się zapisałem. Edited July 20, 2012 by Spirit Quote Link to post Share on other sites
Atanael Posted August 1, 2012 Report Share Posted August 1, 2012 Powiem tak. Jak macie jakieś pytania, wbijać na TS'a. Ja jestem wolny wieczorem, a reszta jest na TS'ie codziennie. TS był podawany 3 razy, więc powinniście go znaleść sami. Quote Link to post Share on other sites
QQryQ Posted August 4, 2012 Report Share Posted August 4, 2012 (edited) Polecam jego filmiki Edited August 4, 2012 by QQryQ Quote Link to post Share on other sites
Atanael Posted August 5, 2012 Report Share Posted August 5, 2012 To w taki razie zapraszam na nasz kanał TS3 na kuźni :icon_smile: 212.106.167.10:9988 Arma 2 lub 1GRP Śmieszna, przyjazna atmosfera sami zryci ludzie. Będę dzisiaj około 22 ale moi ludzie graja cały czas. :icon_smile: hasło: haribo Quote Link to post Share on other sites
proteziaksaspl Posted August 14, 2012 Report Share Posted August 14, 2012 Kwintesencja tego, co dzieje się teraz w DayZ :icon_lol: http://www.youtube.com/watch?v=sS1wzdlu-WM Quote Link to post Share on other sites
Spirit Posted August 15, 2012 Report Share Posted August 15, 2012 (edited) Gra ktoś jeszcze? :icon_razz: Bo miałem wymuszoną przerwę dłuższą i bym sobie pograł, a samemu nudno i niebezpiecznie. Zrobiłem dzisiaj brawurowy rajd na Cherno, ach to uciekanie przed snajperami [cool story]Kryjąc się przed jednym snajperem zaczął nawalać do niego inny, dzięki czemu mogłem zostawić chłopców żeby się bawili i zająć się uczciwym szabrem[/cool story], mam sporo fajnych fantów, nawet Aksu na zbyciu, więc mogę kogoś poratować. Mi by się przydała transfuzja, mam blood baga na zbyciu jeszcze jednego jak by co. A co do filmików, to chyba najfajniejsza kompilacja najlepszych akcji w DayZ http://www.youtube.com/watch?v=1_dHs8KIVTU&feature=player_embedded Edited August 15, 2012 by Spirit Quote Link to post Share on other sites
Atanael Posted August 23, 2012 Report Share Posted August 23, 2012 Ja tez jestem chętny, tylko że gra jest strasznie dołująca. Quote Link to post Share on other sites
Guest gecko123 Posted August 23, 2012 Report Share Posted August 23, 2012 Raczej nudna. Muszę spróbować pograć na alternatywnej mapie. Quote Link to post Share on other sites
BASYLON332 Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 Szukam chętnych do gry mam samochód więc mogę nowicjuszy zabrać z wybrzeża Quote Link to post Share on other sites
Kazik95 Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 (edited) Poszukuje kogoś kto by tanio oddał klucz do Operation Arrowhead :icon_wink: Zostałem ofiarą ruskiego klucza i teraz mam lipton :icon_biggrin: Chyba, że ktoś z was zna dobry serwer No-CD? P.S Tak nikt za bardzo o tym nie pisze a z początkiem grudnia wychodzi DayZ Game. Czyli DayZ jako odrębna gra wolna od bugów na nowej mapie(przystosowanej do celu gry), z wieloma udoskonaleniami i nie ważąca 15Gb(Cena w dniu premiery 60zł). EDIT: Jak by kogoś interesowało mogę wymienić się za konto do World of Warcraft. Edited November 16, 2012 by Kazik95 Quote Link to post Share on other sites
Perzan_LBN Posted March 27, 2013 Report Share Posted March 27, 2013 Odświerzam temat. Chciałbym dołączyć do zacnego grona graczy DayZ, jeśli dobrze pamiętam to potrzebuję Army II i Army OA. Nadal gracie, zaszły jakieś warte wspomnienia zmiany ? Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted March 27, 2013 Report Share Posted March 27, 2013 Gra wychodzi jako niezależny tytuł, ponoć niedługo, sprawdź sobie kiedy. Jeśli kupujesz Armę tylko po to żeby grać w dayz, to przekalkuluj sobie, czy warto. Quote Link to post Share on other sites
zlymadafaka Posted March 27, 2013 Report Share Posted March 27, 2013 Tylko dla DayZ nie warto, chyba, że masz z kim bawić się w ACE i takie inne modziki. Quote Link to post Share on other sites
Grabekk Posted March 27, 2013 Report Share Posted March 27, 2013 Po co grać jak zaraz wychodzi osobna wersja dayz ???? I ma kosztowa około 70zł a będzie dużo, dużo lepsza niż mod. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts