SyncMaster Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Witam co powiecie o stronce oraz serwisie http://zbrojownia.com.pl/ a dokładnie o to chodzi :) bo na taiwangun za 3 tyg cm będzie a na gunfire narazie nie będzie. Znacie jakieś dobre naprawde dobre sklepy asg co znajde mojego CM.028a .; ) ?. Proszę serdecznie o pomoc. Link to post Share on other sites
Ero-senin Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 (edited) Nic nie powiemy bo szkoda mówić . Rozumiem , że ktoś może nie znać się na aspektach technicznych asg albo po prostu nie mieć doświadczenia ale od Ciebie miły człowieku śmierdzi leniem na kilometr ! Dosłownie zaraz obok zakładki " forum " masz zakładkę " Sklepy " a w środku jako jedną z pierwszych stronę zbrojowni . Do tego abyś nie musiał szukać masz nawet link do tematu z opiniami o tym sklepie . Edited June 22, 2012 by Ero-senin Link to post Share on other sites
SyncMaster Posted June 22, 2012 Author Report Share Posted June 22, 2012 grrr. Wiem,że tam jest ;P lecz hiperłącza do opini nie zobaczyłem :P PS ,a ten sklep ? http://www.sportgunshop.pl/ Link to post Share on other sites
Kulisz Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Szukaj! -> http://forum.wmasg.pl/forum/4-polskie-sklepy/ Link to post Share on other sites
RivPolska Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Nie oczekujcie, że on czegoś poszuka - to jest NikosNWM tylko, że pod innym nickiem. Dla zainteresowanych jego temat: http://forum.wmasg.pl/topic/126013-wyglad/page__st__20__p__1694861__fromsearch__1#entry1694861. Link to post Share on other sites
michalus1992 Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Czyli jeśli jest to prawdą co pisze wyżej, to był tak leniwy, że jego nick jest przepisany z monitora . . . :D Link to post Share on other sites
LogaN Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 SyncMaster, posiadanie na forum więcej niż jednego konta nie jest dozwolone. Dzisiaj do północy czekam na informację na PW, które z kont chciałbyś zachować, w przeciwnym wypadku oba zostaną zablokowane. Link to post Share on other sites
Kantek Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 grrr. Wiem,że tam jest ;P lecz hiperłącza do opini nie zobaczyłem :P PS ,a ten sklep ? http://www.sportgunshop.pl/ To widać jakieś czary, bo ja tam link do opinii znalazłem. Nawet 15 stron tychże opinii. Obawiam się, że jednak w niektórych przypadkach nie warto pomagać, ponieważ airsoft jest dość niebezpieczny i powinno się utrudniać niektórym osobom dostęp do replik. Kiedyś w tym pomagała wysoka cena zabawek lub konieczność improwizowania, teraz jest gorzej. :) Link to post Share on other sites
Kulisz Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Czytając jego poprzedni temat zastanawiam się czy to po prostu nie jest jakiś troll, któremu się wakacje zaczęły. Link to post Share on other sites
SyncMaster Posted June 23, 2012 Author Report Share Posted June 23, 2012 Widać ,że niektórzy z Was są żałośni.. Zamknięte grono-na forum nawet od 2002r,co nowych nie lubicie?. Link to post Share on other sites
RivPolska Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 Widać ,że niektórzy z Was są żałośni.. Zamknięte grono-na forum nawet od 2002r,co nowych nie lubicie?. "W przypadku, gdy zdanie zamykamy pytajnikiem, nie stawiamy już po nim kropki." Link to post Share on other sites
Pietracha Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 Nowych lubimy, jak najbardziej. Ale śmierdzących leni chcących aby im wszystko podać na talerzu już nie... Link to post Share on other sites
yakarov Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 Nie lubią nowych, leniwych i żałosnych. Link to post Share on other sites
Ero-senin Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 I tyle w tym temacie :] Link to post Share on other sites
Kantek Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 (edited) Bo 10 lat temu airsoft był w miarę elitarny, a przynajmniej wymagał czegoś od gracza, jeżeli ten nie miał funduszy. Ja żeby coś wyciągnąć ze swojej pierwszej w miarę sensownej repliki (sprężynowej :D), musiałem sporo się naczytać i włożyć wiele pracy, a nie pójść do sklepu i powiedzieć "TO". Ale to było w 2002r więc możesz nie pamiętać tamtych czasów :) Edited June 23, 2012 by Kantek Link to post Share on other sites
Ero-senin Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 Bo 10 lat temu [... ] Ale to było w 2005r [...] Olaboga to już 2015 rok mamy ? :D Link to post Share on other sites
Kantek Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 Się człowiekowi nie trafiło w num pad :D Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 Zasady tego forum 1. Odpowiadać mogą wyłącznie osoby, które znają odpowiedzi na zadane pytania i chcą je podać - zabrania się odsyłania użytkowników do funkcji "Szukaj". 2. Nie można wykluczyć sytuacji, w której odpowiadający wprowadzi pytającego w błąd. 3. Wątki, w których nie padła odpowiedź w ciągu 7 dni, są automatycznie kasowane. Link to post Share on other sites
Ero-senin Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 Autor nie dostał odpowiedzi " Szukaj " tylko namiar na konkretny temat gdzie znajdują się odpowiedzi na jego pytania . Ja osobiście nie widzę tutaj niczego niezgodnego z regulaminem ... Link to post Share on other sites
SyncMaster Posted June 23, 2012 Author Report Share Posted June 23, 2012 Ero-senin.. Nie będę z Tobą dłużej prowadził konwersacji, ponieważ nie stoisz w brodziku moich potrzeb intelektualnych co koliduje z moja wysublimowana wiedza na każdy temat! Uważam ,że do zamknięcia. Pomoc uzyskałem. Link to post Share on other sites
Crusader Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 Długo tej sentencji szukałeś? Link to post Share on other sites
SyncMaster Posted June 23, 2012 Author Report Share Posted June 23, 2012 2-3 sekundy ale odzwierciedla prawde i prosty przekaz tego co bym napisał pod innym kontekstem. Link to post Share on other sites
OFF Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 2-3 sekundy ale odzwierciedla prawde i prosty przekaz tego co bym napisał pod innym kontekstem. Hahah :D Gdyby odzwierciedlała prawdę to nie potrzebowałbyś UWAGA.. DWÓCH KONT na tym forum. :) Link to post Share on other sites
SyncMaster Posted June 23, 2012 Author Report Share Posted June 23, 2012 (edited) Hahah :D Gdyby odzwierciedlała prawdę to nie potrzebowałbyś UWAGA.. DWÓCH KONT na tym forum. :) Nie mam JUŻ dwóch kąt na forum .Próbowałem jedno z nich usunąć lecz pisało "opcja chwilowo nie dostępna".Tyle mam ci do powiedzenia. Nie ty jesteś do tego ani nie twoje interesy. I tutaj naucz się czytać. Zasady tego forum1. Odpowiadać mogą wyłącznie osoby, które znają odpowiedzi na zadane pytania i chcą je podać - zabrania się odsyłania użytkowników do funkcji "Szukaj". 2. Nie można wykluczyć sytuacji, w której odpowiadający wprowadzi pytającego w błąd. 3. Wątki, w których nie padła odpowiedź w ciągu 7 dni, są automatycznie kasowane. Edited June 23, 2012 by SyncMaster Link to post Share on other sites
RivPolska Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 Witam, ile wynosi kąt na forum? Link to post Share on other sites
Recommended Posts