Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Lufa precyzjna+Gumka vs kolimator+montarz

Recommended Posts

Witam.

Próg pieniężny-około 150 zł

Replika:Cyma 031a(z montażem do jaskółki)

Opcja 1:

-lufa precyzyjna MadBull Black Python 6.03 (wiem,że Guarder lepszy,ale nigdzie go nie ma),

-gumka zielona G&G (której niedługo będą stawiać ołtarze),

Opcja 2:

-"Jaskółka",

-kolimator otwarty od BYWORDA,

Wiem,że większość poleci opcje 1,ale dodatkowa informacja:w mojej replice już trzykrotnie odpadła szczerbinka(nie pytajcie się jak)więc co chwila nie mam czym celować.

Tak więc:którą opcję(według was wybrać?

Bonus:czy przy rozkręcaniu repliki jakbym wymieniał lufę i gumkę,mógłbym przy okazji dokręcić selektor(który po upadku miota się jak żyd po pustym sklepie,ale całe szczęście nie zmienia trybu ognia)?

Edited by warat

FUUUUU!!!!

Sorki,nie zauważyłem błędu(i całą perfekcję szlag trafił).

Lesio,u ciebie było aż tak źle?

I jak dokręcić ten selektor,bo nawet w temacie o tej replice o tym nie było?

Edited by warat

Bo Lesio nie przepada za cymami, woli Boyi, tak jak zresztą ja :).

Lesio, spójrz na to z innej strony kupi sobie montaż, kolimator oraz gumkę, postrzela sobie trochę czasu, a potem sprzeda cm.031 i kupi stalowego Rk i zamontuję to na niego :).

Zebrała całkiem niezłe opinie tak samo jak zupełnie badziewne repliki zbierają całkiem niezłe opinie. Każdy chwali co ma, zazwyczaj też dlatego, że w życiu nie miał niczego lepszego.

Nie kupuj lufy MB tylko po to, żeby za rok i tak i tak kupić promyka. Stówka w plecy. Inna sprawa, że koli tyż zbędny więc zostaje opcja- kup se gumkę HU a potem składaj na lufę a nie jakąś aluminiową rurkę :P

No wiesz...

W temacie o ładownicach do AK rozpoczęła się dyskusja na temat:jakie oznaczenia są poprawne,tak więc tutaj mogłaby wystąpić poleminka:Kałachy od Cymy vs. kałachy od BOYa- które lepsze(i dlaczego BOY/Cyma) :icon_biggrin: