macck Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 http://azteko.pl/gg-lufa-precyzyjna-silver-604-357mm-m4-m15-g36k-p-1998.html Czy ktoś miał tę lufę? Jak wypada w stosunku do guardera / systemy? Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 Miałem porównanie do Guardera. W tej samej replice dla testów założyliśmy lufę G&G oraz Guardera i ta druga okazuje się lepsza pod względem celności. Wzrost zasięgu nie był wielki - max.5metrów. Według mnie lepiej trochę dołożyć do Guardera. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 "Wysokiej klasy, stalowa lufa precyzyjna konkurująca jakością i ceną z lufami KM-Head i Prometheus." Trolololololololol Azteko.pl tym razem naprawdę po bandzie :D. A ontopując-ja mam same złe doświadczenia z Guarderem, z typowych castorurek brałbym Systemę, bo tam odsetek felernych egzemplarzy jest stosunkowo niski. Quote Link to post Share on other sites
Trzmiel Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 Widzisz, a ja mam dokładnie odwrotne doświadczenia, na kilkanaście guarderów wszystkie były dobra, natomiast na kilka system tylko dwie nadawały się do czegokolwiek. G&G niestety to słabiutkie lufy, nie warto za nie płacić. Quote Link to post Share on other sites
Snipernr1 Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 Zasięg zwiększył się max o 5 m a Ty piszesz ze to nie wielka różnica :hahaha: Quote Link to post Share on other sites
bamper12 Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 Widzisz, a ja mam dokładnie odwrotne doświadczenia, na kilkanaście guarderów wszystkie były dobra, natomiast na kilka system tylko dwie nadawały się do czegokolwiek. G&G niestety to słabiutkie lufy, nie warto za nie płacić. Nie jesteś sam... Mam takie samo zdanie ;) Dużo ich nie miałem, ale w moim przypadku było tak jak piszesz :D Pzdr. Quote Link to post Share on other sites
macck Posted June 30, 2012 Author Report Share Posted June 30, 2012 To pewnie zostanę przy guarderze. Quote Link to post Share on other sites
lukira Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 Guarder 6.02 - cudowne Guarder 6.04 - ścierwo G&G - to coś nie zasługuje na miano precki Quote Link to post Share on other sites
WujekHugo Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 Jakości nie stwierdzono, poprawy względem stocka również. Guarder 6.04 podobnie. Guarder 6.02 nie znacznie odbiega jakością od Promyka 6.03 ( mam 2 szt. promyka i 3 guardera 6.02 ). Ogólnie jeżeli komuś szkoda 100 zł na dopłatę do promyka/km-a, a nie ma budżetu na inne części guard jest świetnym rozwiązaniem. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts