Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

To może ja się podepne i dokładniej opisze swoje wymagania. A więc tak, chiałbym buty na wiosnę, lato, jesień, budżet to około 250-300zł, chciałbym buty wyższe i żeby można było w nich od czasu do czasu pochodzić po mieście

Taaa mil-tec rządzi :icon_razz:. Ewa119d przestań doradzać jeśli sama nie do końca jesteś obeznana w temacie.

Wiem, ze Mil-tec jest do dupy ale z wyglądu nie jest tak źle więc czemu nie moze jakaś para normalnych trafi się raz na jakiś czas^^

Ja ma te batesy i mówie Ci, że są dobre wpisz sobie bates na allegro i są za 299 zł a są bardzo dobre. Jesli chcesz wybierac miedzy gromami a mountainerr'ami to bym brała te drugie^^

Edited by ewa119d

Wiem, ze Mil-tec jest do dupy ale z wyglądu nie jest tak źle więc czemu nie moze jakaś para normalnych trafi się raz na jakiś czas^^

Brawo,sugerujesz się wyglądem pomimo tego,że wiesz czym jest firma Mil-tec. Nie wiesz ,nie doradzaj bo możesz kogoś wprowadzić w błąd.

opinie na temat mil-tec są mieszane. opinie na temat: http://www.tactical.pl/forum/index.php/topic,58865.0.html. A jesli nie chce wydawac duzo kasy to czemu nie moim zdaniem warto spróbować, a jesli ma mozliwosc poczekania z kupnem i dozbierania kasy to to byla by lepsza opcja. I nie nie sugeruje sie wygladem butów, przynajmniej nie w całości koniec konców jestem kobietą xD

Brawo,sugerujesz się wyglądem

Off jeżeli ten nik EWA119d sugeruje, że to kobieta, to kobiety kierują się wyglądem :icon_mrgreen: (wielu mężczyzn zresztą też)

Tak, że wszystko jasne

Patison wykaż troszeczkę własnej inicjatywy, weź d.... w troki i przejdź się do sklepu typu Decatlon. GoSport, czy jakiegokolwiek sklepu alpinistycznego (czytaj TURYSTYCZNEGO!!!) Człowieku zachowujesz się tak jak by Cię jeszcze mama na strzelanki za rękę prowadziła. Trochę samodzielności człowieku!

I NIE KUPUJ butów z internetu, bo but należy mierzyć (trudno to zrobić poprzez ekran monitora)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...