Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Dexter, jakie modele miałeś? Bo mam 2400 i jak dla mnie to tylko cena jest za wysoka. Mam je ponad dwa lata już i jedynie noski mi się odkleiły i mam poszarpaną skórę, jednak to przez to, że o nie właściwie nie dbałem. Z rzadka czyszczone czy pastowane lenistwo i zapominalstwo...). Przed zakupem wosku i impregnatu od Nikwax skóra nasiąkała wodą. Dalej wodę zatrzymywał skutecznie Gore-Tex.

Tak poza tym, to w połączeniu ze skarpetami Expansive Trekking Extreme to są to, jak dla mnie, bardzo wygodne i naprawdę dobre buty i nie dawały mi powodu, by się rozglądać za innymi.

• 9 months later...

tak się zastanawiam; jeśli nie bawicie się w rekonstrukcję tylko strzelacie się to najwygodniejsze i wytrzymałe będą buty trekingowe.

Jest ich cała gama do wyboru do koloru a poza tym zawsze przydadzą się na jakieś wycieczki w góry itp gdzie obuwie wojskowe już się tak świetnie nie spisuje..

Jeśli chodzi o II gatunek, to nie jest to obuwie"poślednie", posiada niedostrzegalne i nie mające znaczenia wady przez, które buty zostały wyeliminowne z kontraktu.

Dodam tylko, że kiedy doszła paczka z takimi II-gatunkowymi Haixami 2005 to ogladaliśmy i oglądaliśmy z kumplami te buty i nie mogliśmy się doszukać tych wad, także są dosłownie niedostrzegalne. Nie ma co się ich obawiać.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...