Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Flectarn Goretex

Recommended Posts

Jarku, jest to Sympatex, a co za tym idzie gorzej "oddycha" niż Gore-tex.

Co nie zmienia faktu, że za tą cenę to świetny zestaw przeciwdeszczowy :)

Nazywanie Sympatexu, Gore-texem, to taki sam błąd jak nazywanie Wuestentarna, Tropentarnem .

Edited by Vespi

To na bank nie jest gore-tex ^^ a fleckatr jest troszkę niewygodny gdy jest mokry :icon_razz: robi się ciężki ale szybko schnie.

1. Z czego wnioskujesz, że to nie jest goretex? Masz? Używasz? Proszę uzasadnij.

2. Flecktarn, to według mojej skromnej wiedzy, to rodzaj kamuflażu, więc czy suchy, czy mokry, to tylko wzór na tkaninie... :sciana:

Mam, używam (spodnie), więc dla tego dziwię się Twojej opinii, a tym bardziej twierdzeniu, że flecktarn to rodzaj namakającej tkaniny...

Pokarz gdzie napisałem że flecktarn to rodzaj tkaniny.Kup w zieleni to zobaczysz różnice.Wytłumacz mi skąd bierze się taka duża różnica w cenie ?

http://armyworld.pl/product-pol-152-Komplet-GORE-TEX-oliv-oryginal-BW-NOWY.html

http://armyworld.pl/product-pol-62-Nowa-Kurtka-goretex-przeciwdeszowa-moro-flecktarn-.html

Pokarz gdzie napisałem że flecktarn to rodzaj tkaniny. (...)

Sorry, to nie Ty napisałeś tylko

(...)a fleckatr jest troszkę niewygodny troszkę niewygodny gdy jest mokry :icon_razz: robi się ciężki ale szybko schnie.

Przepraszam za pomyłkę.

Wydaje mi się, że różnica w cenie wynika z tego, że pierwszy produkt to komplet (kurtka+spodnie), a drugi to tylko kurtka, ale może się mylę...

Edited by Powała