Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Kamizelka taktyczna do 100 zł co wybrać?

Recommended Posts

Za 30zł możesz zamówić pasoszelki BW. Zestaw składa się z pasa, szelek, pokrowca na chlebak (cargo, nadupnik), pokrowca na saperkę i pokrowca na manierkę (a jak tych zabraknie to na Armyworld dają dwie ładownice do G3). Ja mam taki zestaw i w pokrowiec na saperkę wsadzam dwa magi do AK. A pokrowiec na chlebak traktuje jak worek zrzutowy. W ładownice na G3 możesz wsadzić radio tylko, że są one usztywnione więc trochę ciężko wciskać przyciski ale pewnie jak się postarasz to wyjmiesz usztywnienie (ja nie próbowałem).

Edited by MarekMac

Pozwolę sobię zaproponować taki model : http://allegro.pl/pr...2589395126.html

Lekkie, przewiewne, na plecach możesz camela umieścić, magi do AK spokojnie wchodzą do tych przednich czterech kieszenie a i nawet zmieszczą sie 2 w 1 klapy maja rzepy wiec nie trzeba je spinać . Dodatkowe schowki w miejscach gdzie masz te boczne zamki błyskawiczne gdzie w jednym po lewej wszyta jest kabura na nie duży pistolet.Od wewnątrz szlufki na pas główny.

Jak poszukasz to znajdziesz poniżej 100 zł zależy jaka kolorystyka Cię interesuje np. http://allegro.pl/ta...2543584837.html

Miltec'owski badziew nie warte swojej ceny.

Do LVB'ki wejdą 4 magi od AK jak uda ci się z pasem kupić to ładownice w systemie Alice są tanie jak barszcz więc dokupisz sobie dodatkowe ładownice na jakieś graty.

Ew. możesz kupić brytyjskiego chest'a lub ew. Assault Vest'a który zapewni ci sporo miejsca na różne graty ale nie wiem czy zmieszczą się magi od AK (pewnie jak byś odpruł przedziałki to po skosie by weszły).

Edited by Vender