Tymbark Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 (edited) Ponieważ nie za dobrze znam angielski (wprawdzie maturę miałem 2 lata temu , ale zdawałem ją z języka rosyjskiego) , proszę o waszą pomoc , znalazłem ciekawy filmik , gość ma bardzo ciekawy sprzęt , i chciałbym się dowiedzieć co owy gość ma na sobie. Problem w tym że sprzęt jest wypisany w czasie tego kiedy on opowiada , natomiast moja przeglądarka wyłapuje tylko kilka wyrazów , reszta nie wyskakuje. Interesują mnie głównie ładownice , hełm , kamizelka , pas . resztę mniej więcej wiem . Z góry dziękuje za pomoc . :icon_smile: oto filmik Edited September 5, 2012 by Tymbark Quote Link to post Share on other sites
MartiN_BB Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 RRV z plecami, na nich MAP, pod spodem PACA. Pas to prawdopobodnie duty belt od Eagle Ind. Ładownice molle :D Hełm to FAST. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 Hełm OPS Core Fast Jump. Kamizelka to chyba RRV ,ładownice to sobie dokup jakiekolwiek ,takie jakie Ci będą potrzebne. Pas nie wiem,nie widać za bardzo. Quote Link to post Share on other sites
Tymbark Posted September 5, 2012 Author Report Share Posted September 5, 2012 RAV z plecami ? Gdzie można coś takiego dostać? Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 (edited) http://www.ebairsoft.com/plate-carrier-mlcs-back-panel-p-5170.html Edited September 5, 2012 by Mr MegaMan Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 Plecy najczęściej to przekładka z MBSSa Quote Link to post Share on other sites
Tymbark Posted September 5, 2012 Author Report Share Posted September 5, 2012 http://www.casg.pl/product-pol-126-PANTAC-Recon-Chest-Harness-Coyote-Brown-.html + http://www.casg.pl/product-pol-151-PANTAC-plecy-do-kamizelki-MBSS-Coyote-Brown-.html - Czyli to by miało wyglądać tak ? Wchodzi spokojnie bez jakiś modernizacji ? Przepraszam że pytam ale nie używałem modułowych kamizelek - z wyjątkiem jakiegoś chińskiego Cirasa i stąd moje niezbyt wysokich lotów pytania . Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 Tak Quote Link to post Share on other sites
Phoesis Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 Polecałbym raczej dedykowane plecy do RRV. Przekładka z MBSS jest ok przy balistyce i PACE, w przeciwnym razie jest strasznie luźno. Quote Link to post Share on other sites
Death_man Posted September 16, 2012 Report Share Posted September 16, 2012 Jak się nie nosi pod spodem kamizelki z kevlarem/imitacją, to będzie zdecydowanie za luźno, no chyba, że będzie nietypowo. Ja poprosiłem jednego z krawców o uszycie tej kamizelki z taką modyfikacją, że plecy od MBSS nie zawierają dolnych klamer, tylko tunel przez który przechodzi pas od RRV. Nawet w tym przypadku jest dobrze dopiero przy maksymalnym sciśnięciu. Quote Link to post Share on other sites
sisi Posted September 16, 2012 Report Share Posted September 16, 2012 Cześć, Ogólnie filmik jest do bani i chłopak ubrał się w to co miał i chce niby pokazać co ma w szafie a nie to co ma DEA na sobie... ot co takie "real, real cool...". ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts