Stalker Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 Dobra replika, ale z innego sklepu. Link to post Share on other sites
m3dykk1 Posted September 11, 2012 Author Report Share Posted September 11, 2012 Wiem czytałem.. o tym sklepie już mam wybór.. zdecydowane.. biore rk-02 boyi z gunfire trrudno dam to 43zł więcej ale będe pewny ,że chociaż będę miał tą replike... ;) mój kuzyn zamawia cm028u a drugiemu już przyszło g36 jg ,nawet strzelałem zajeb..sta sprawa :P.To tylko czekać ;) na mojego boyi i się bawić ;).Dziękuję wszystkim za pomoc.;) Link to post Share on other sites
dsee Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 Wiem czytałem.. o tym sklepie już mam wybór.. zdecydowane.. biore rk-02 boyi z gunfire trrudno dam to 43zł więcej ale będe pewny ,że chociaż będę miał tą replike... :icon_wink: mój kuzyn zamawia cm028u a drugiemu już przyszło g36 jg ,nawet strzelałem zajeb..sta sprawa :icon_razz:.To tylko czekać :icon_wink: na mojego boyi i się bawić :icon_wink:.Dziękuję wszystkim za pomoc. :icon_wink: To po co chcesz replike jak mówisz ze szkoda ci kasy ? jak Szkoda ci kasy to po co kupujesz replike wydaj na inne rzeczy. Jak chcesz sie strzelać na poważnie a nie jakims pistolecikiem 150fps co spada 1m dalej to musisz miec przynajmniej 350zł max 400. Link to post Share on other sites
minus25 Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 Dobra, ja myślę że po tym poście "Inne widziałem ,ale nie ten :icon_razz: no dobra nie ważne. :icon_razz: " nie warto szukać za Ciebie kolejnych odpowiedzi. Nie czytałeś tematu o airsoftextreme, a to jeden z ważniejszych tematów na forum... Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 Jak chcesz sie strzelać na poważnie a nie jakims pistolecikiem 150fps co spada 1m dalej to musisz miec przynajmniej 350zł max 400. Czyli wszystkie repliki są w przedziale cenowym 350-400? Kurde,przepłaciłem za moje KWA ponad 2-krotnie. Link to post Share on other sites
OFF Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 Kjujiczek czepiasz się niepotrzebnie. Napisał "przynajmniej". Trochę źle zlepił zdanie,ale dobrze wiesz o co chodzi... Link to post Share on other sites
m3dykk1 Posted September 12, 2012 Author Report Share Posted September 12, 2012 Czytałem o tym sklepie i dlatego kupiłem replikę na gunfire...A kasy mi nie szkoda.. tylko jak jest okazja ,to chciałem ją wykorzystać.Znalazłem opinie o sklepie i przeczytałem ,temat tutaj na forum o niem.. No i nie kupiłem.Wybrałem Gunfire.. i broń już jutro leci do mnie..Minus25 czytałem... niestety nie mam tyle czasu ,żeby każdy temat przeczytać .. zawsze używam opcji szukaj tylko,ale i tak wole założyć temat ,żeby inni się wypowiedzieli.Można zamknąć. Link to post Share on other sites
Recommended Posts