Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Jakie dodatki można dokupić do Rugera mk 1

Recommended Posts

Guest Graszczur

Ale jakie dodatki? Sprecyzuj, czego ci potrzeba, bo jak na razie twój post brzmi jakbyś miał nadmiar kasy i koniecznie chciał ją wydać na jakieś pierdoły

Jedynym dodatkiem na początek który ma sens do tego pistoletu to wyjęcie stalowej kulki z tylnej części chwytu tam gdzie podnosi się tą dźwigienkę przy rozkładaniu pistoletu. Pozwoli Ci to obniżyć wartość FPS do regulaminowej <350. W stocku jest za mocny do budynku, mój brat go ma i zanim obniżyliśmy moc zdążył zrobić parę mniej lub bardziej poważnych krwiaków innym graczom.

dzięki szkielet za poradę ale nie strzelam się na krótkie dystanse.Chodziło mi o jakiś tłumik( nawet nie wiem czy można do niego wmontować ) albo kolomator. Suma dodatków NIE MOŻE przekroczyć 100 zł.

Edited by pidzejfat

To po co Ci ten laser? Nie lepiej wydać tą kase na coś co Ci się przyda? Na przykład gaz, albo kulki.

Akurat kulek i gazu mam bardzo dużo i starczy mi ich na mniej więcej rok.A laser chciałbym dokupić aby były lepsze efekty strzelanki w nocy.

Jedyna "szyna montażowa" jaką widziałem do Rugera była obecna w wersji Carbine, na "grzbiecie" repliki, ale nie spotkałem jej nigdy w sklepach. Istniała na machinegun, o czym wspomniał dexter, konwersja wytłumiająca lufę. Nie widzę zbytniej możliwości jakiegokolwiek innego tuningu - chyba, że podczepisz sobie laser pod lufą za pomocą opasek zaciskowych tylko.. Po co?

W nocy, wbrew pozorom, zbytnio Ci to nie pomoże w celowaniu (za to Ciebie będzie o wiele łatwiej zlokalizować - "strzelaj w to czerwone światełko!"). Kolimator zaś, przy Rugerze, wygląda, hm.. Zabawnie.

Jak na moje - jedyne co powinieneś w nim zmienić to, jak radzili koledzy wyżej, zbić prędkość wylotową (uwierz mi - 420FPS'ów w replice, która zapewne już za chwilę stanie się boczną - to za dużo. Na małych odległościach, gdzie skupienie będzie zadowalające - nie będziesz mógł strzelić (gdy to zrobisz, to dostaniesz w łeb kolbą kolegi), na dużych - skupienie nie będzie zbyt zachwycające.

Osobiście uważam, że mając do wydania pieniądze na tę replikę, możesz poszukać następujących rzeczy, i niczego więcej: wytłumiona lufa (wątpię by była gdzieś dostępna), precyzyjna lufa wewnętrzna (wątpię, by istniała), zapasowe magazynki (najlepszy wybór).

Edited by asas
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...