Mati_kawa Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Witam,szukam dobrego plate carriera do 500zl. Może mi ktoś coś polecić? Zależy mi na mobilności i sporą powierzchnia na oporzadzenie(wymagane boczne panele)Proszę posiadaczy o opinię,tak czytałem ten temat od początku. Z góry dziekuje. Quote Link to post Share on other sites
shardac Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 LOKI SF ;) Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Witam,szukam dobrego plate carriera do 500zl. Może mi ktoś coś polecić? Zależy mi na mobilności i sporą powierzchnia na oporzadzenie(wymagane boczne panele)Proszę posiadaczy o opinię,tak czytałem ten temat od początku. Z góry dziekuje. Wpierw powiedz,czy to ma być kamizelka z oferty Miwo L. ,czy może z innej firmy? Jeśli ma być/może być z innej firmy to powinieneś założyć osobny temat. Powiedz ile chcesz ładownic (jakich) itd. Z jednej strony chcesz dużo miejsca na szpej,ale zależy Ci na mobilności. Jak dla mnie to z czegoś jednak tutaj musisz zrezygnować. Chociaż to też zależy co masz dokładniej na myśli pisząc "spora powierzchnia na oporządzenie". Termit Plus to za mało? :icon_razz: Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 Termit Plus, Kruk, Orlik, PC6 <- oba MIWO Różne customy i okazje na allegro/w komisie. Flyye i ich kopie (FAPC/EPC) Więcej mi nie przychodzi do głowy :) Quote Link to post Share on other sites
Foxtrot29 Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 RRV, MBAV (plate carrier eagla) Quote Link to post Share on other sites
MartiN_BB Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 RRV to bardziej chest z możliwością przenoszenia płyt, a nie pełnowartościowy PC. Od siebie dodam jeszcze propozycję 6094 (od lbt albo jakąś dobrą kopię) Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 Dokładnie. Zastanów się nad 6094 od Flyye. I czy rrv jest mega pojemny - raczej nie ;) Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 (edited) RRV raczej nie jest mega pojemny. Wiem, bo mam i nagle pojawił się problem pt. przydało by się kupić XYZ, ale nie mam gdzie powiesić :icon_wink:. Edited November 20, 2012 by Nath Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 Też używam RRV ale u mnie nie ma problemu z miejscem. Ma być prosto i funkcjonalnie ;) Quote Link to post Share on other sites
Mati_kawa Posted November 20, 2012 Author Report Share Posted November 20, 2012 Dziękuję za pomoc:) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts