pawlik204 Posted November 24, 2012 Report Share Posted November 24, 2012 (edited) Witam zamierzam sobie go kupić . Co uważacie ? Posiada ktoś taki ? http://allegro.pl/ko...2806052272.html Edited November 24, 2012 by pawlik204 Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted November 24, 2012 Report Share Posted November 24, 2012 Raz, że jest na szynę 11mm, dwa, że z plastiku, trzy, że jaka cena, taki koli. Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted November 24, 2012 Report Share Posted November 24, 2012 Cztery, że jest to najtańszy ze spełniających swoją rolę kolimatorów. Można brać, tylko znajdź na innej aukcji wersję z montażem na szynę RIS. Quote Link to post Share on other sites
Jankus Posted November 24, 2012 Report Share Posted November 24, 2012 Miałem raz styczność z takim kolimatorem, dokładniej na P90 TM. Co mnie zaskoczyło? Kropka celownicza była piękna, zero duchai bardzo wyraźna. Po za tym nic więcej, krótko przed akcją trzymałem tę replikę. Quote Link to post Share on other sites
cNR Posted November 24, 2012 Report Share Posted November 24, 2012 Kiedyś też niestety kupiłem ten "kolimator" i to pieniądze wyrzucone w błoto. Kolimator rozpada się od patrzenia, kropka ciemna, niewyraźna, przełącznik on/off sam się przesuwa, efekt ducha owszem jest i uniemożliwia celne strzelanie. Podsumowując - jeżeli autor chce sobie utrudnić strzelanie to może kupić. Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted November 24, 2012 Report Share Posted November 24, 2012 Być może w grę wchodzi tutaj losowość serii. Miałem ten kolimator przez długi okres czasu i spisywał się bardzo fajnie. Jedyne, co mu się przytrafiło, to było zgubienie go. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted November 24, 2012 Report Share Posted November 24, 2012 Ja mogę potwierdzić wersję cNRa. Koszmar. Quote Link to post Share on other sites
ddw2 Posted November 24, 2012 Report Share Posted November 24, 2012 Mam w tym momencie identyczny przed sobą,ducha nie ma,jednak trzeba było nowy włącznik wlutować bo ten montowany seryjnie jest delikatnie mówiąc do kitu. Quote Link to post Share on other sites
pawlik204 Posted November 24, 2012 Author Report Share Posted November 24, 2012 (edited) znalazłem taki http://gunfire.pl/pr...-RED-POINT.html oczywiscie na szyne ris 22 mm szkoda tylko ze go nie mają ;/ Edited November 24, 2012 by pawlik204 Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted November 24, 2012 Report Share Posted November 24, 2012 Ogólnie na GF na kilka dni przed ogłoszeniem promocji poznikało trochę przedmiotów i replik. Quote Link to post Share on other sites
dziadekmarek1 Posted November 24, 2012 Report Share Posted November 24, 2012 Witam zamierzam sobie go kupić . Co uważacie ? Posiada ktoś taki ? http://allegro.pl/ko...2806052272.html Dobry i tani, mam takie dwa. Quote Link to post Share on other sites
The-Naturat Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 Jak za taką kasę, i jak jeszcze znajdziesz z montażem na szynę ris to bierz śmiało. Jest opłacalny. Może ktoś/kiedyś trafił na gorszą serię... nie wiem... korzystałem z niego i był w pełni funkcjonalny... A co do gunfire, to sporo rzeczy które najlepiej schodzą poznikało... "magicznie" przed promocją... Quote Link to post Share on other sites
-=speedy=- Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 Witam. Ten kolimator kupiłem jak zaczynałem z asg i muszę przyznać, że trafiłem na bardzo dobrą wersję tego kolimatora, bo włącznik chodził twardo, także ciężko było go przełączyć i nie było efektu ducha, także to zależy od serii na jaką się trafi. A jeśli chodzi o montaż na szynę ris 22mm to wystarczy dać tam cieńsze, dłuższe śrubki i nakrętki na nie i spokojnie podpasuje na risa. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts