l_isek Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 http://redberet.pl/p/52/1152203635/pistolet-gg105-pistolety-green-gas-repliki-gazowe-repliki-asg.html i nawet promocja jest teraz Link to post Share on other sites
Jackol Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 Na allegro nie szukaj tam nic dobrego nie znajdziesz. Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 Chcesz dobrze? Płać. Nie stać Cię? Jaka szkoda... Nie da się i tanio i dobrze. Nie da się, zapomnij. Link to post Share on other sites
Dawajpieniądze Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 Na allegro nie szukaj tam nic dobrego nie znajdziesz. A to ciekawe akurat Link to post Share on other sites
Errhile Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 Na forum, jeden z użytkowników pisał, że był świadkiem jak, wybaczcie jeśli się pomylę, Tuksiak z mierzonych 50m trafił w puszkę. Co prawda potrzebował do tego chyba 7 strzałów i osoby podpowiadającej poprawki ale na dystansie 30 metrów samemu, bez podpowiedzi da radę ściągnąć przeciwnika. Potwierdzam, moja opowieść. Sam mu te poprawki podpowiadałem. W (przykucniętego) człowieka na tym samym dystansie (bez osłony) to i ja dawałem radę trafić. A Kocur666 zmajstrował do tego hi-capa, "castopreckę" i domontował optykę - szalał z tym po gęstym terenie i robił kolegom z AEGami "z d... jesień średniowiecza". Ale to specyficzny gracz był. Najlepsze było, jak kiedyś Tuksiak wdał się w pojedynek ogniowy na dystansie 50-60m z kilkoma kolegami uzbrojonymi w tuningowane AEGi zupełnie niezłej klasy. I chyba ze trzech ściągnął. Jak się pokapowali, ze zrobił to stockową zabawką za 60zł (choć fakt, karmił ją G&G .25 wtedy), to stwierdzili, że to już po prostu nie fair było ;) Link to post Share on other sites
Leebre Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 Z pistoletów polecam berette STTI/SRC bez BB, dość dobry zasięg, tania (ok. 100 PLN), działa w zimie (plastikowa działa do -10 stopni C) zawsze jak kupisz elektryka będziesz mial jako boczniaka. potwierdzam sam jestem użytkownikiem SCR GC105 na CO2 340fpsu dobry HU i przyjemny dzwięk, to co ze nie ma blowbacka. grunt że sie spisuje Link to post Share on other sites
maniak asg Posted December 13, 2012 Report Share Posted December 13, 2012 jak ci się nie śpieszy, to poczekaj na jakieś świąteczne promocje ale cm 023 stanowczo odradzam Link to post Share on other sites
dzaniu12 Posted December 13, 2012 Report Share Posted December 13, 2012 jak ci się nie śpieszy, to poczekaj na jakieś świąteczne promocje ale cm 023 stanowczo odradzam zgodze się z maniak asg nie bierz tego jak byłoby to nawet za 20zł:) Link to post Share on other sites
naskis Posted July 15, 2015 Report Share Posted July 15, 2015 Co myślicie o tym pistolecie? Ma służyć do strzelania do tarczy, styropianu itp. http://allegro.pl/elektryczny-karabin-na-kulki-m4-elektryk-pistolet-i5490792402.html Link to post Share on other sites
arend Posted July 15, 2015 Report Share Posted July 15, 2015 A przeczytałeś poradnik z działów przyklejonych? Jednoznacznie zły pomysł. To się popsuje bardzo szybko. Jednocześnie przypominam wszystkim ćwierćpiśmiennym o regulaminowym wymogu pisania z zachowaniem zasad poprawnej polszczyzny. I rówież uprzedzam o wyciąganiu regulaminowych konsekwencji dla niedostosowanych. Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted July 15, 2015 Report Share Posted July 15, 2015 I jeszcze odświeżył temat po trzech latach... Zamykam Link to post Share on other sites
Recommended Posts