vaas Posted January 19, 2013 Report Share Posted January 19, 2013 Witam, poszukuje gaziaka, bardzo wytrzymałego (full metal), osiągi nie mają znaczenia. Cena to jakieś 200-400 zł. Quote Link to post Share on other sites
dr Ziolo Posted January 19, 2013 Report Share Posted January 19, 2013 Jeżeli osiągi nie mają znaczenia to do czego będziesz go używał? Wytrzymały w środku czy ma się nie rozpaść od rzucania w kolegów? :) Quote Link to post Share on other sites
vaas Posted January 19, 2013 Author Report Share Posted January 19, 2013 Replika ma za zadanie wyglądać i być wytrzymałą Quote Link to post Share on other sites
Barni73 Posted January 19, 2013 Report Share Posted January 19, 2013 Skoro ma wygladac to po co ma byc wytrzymala.. z tego co piszesz rozumiem ze replika bedzie do ozdoby... Quote Link to post Share on other sites
Luminofor Posted January 19, 2013 Report Share Posted January 19, 2013 z tego co piszesz rozumiem ze replika bedzie do ozdoby... Jeszcze może służyć do rzucania w kolegów. Co do samego tematu, to niestety nie pomożemy ci wybrać ładnego gaziaka. Sam musisz zadecydować, co ci się podoba. Quote Link to post Share on other sites
dr Ziolo Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 http://www.gunsport.pl/firm-pol-1222506490-Bell.html Quote Link to post Share on other sites
Vaco Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 http://blacksword.pl/product-pol-174-EG-723-replika-pistoletu-Colt-M1911A1.html Według mnie dość ciekawa propozycja w tym przedziale cenowym. No i przede wszystkim sklep godny polecenia z szybką wysyłką i błyskawicznym kontaktem. Quote Link to post Share on other sites
Krystian_Ck Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 Chryste, jak czytam Wasze komentarze powyżej to nasuwa się tylko jedna myśl. Nie macie nic ciekawego do powiedzenia, to się nie odzywajcie. Proste. Do tego przedziału cenowego, za dobre uchodzi KWA, oraz WE które miałem i działało świetnie chociażby ta Hi-Capa. http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_241_47&products_id=5951&name=WE_-_Hi-Capa_4.3_-_Full_Metal Quote Link to post Share on other sites
vaas Posted January 20, 2013 Author Report Share Posted January 20, 2013 (edited) Zastanawiałem się nad tym glockiem ale nie wiem jak z wytrzymałością Edited January 20, 2013 by vaas Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted January 21, 2013 Report Share Posted January 21, 2013 Jeden poleca berettę bella, inny go gnoi i poleca klamki WE. Rany boskie... Quote Link to post Share on other sites
dr Ziolo Posted January 21, 2013 Report Share Posted January 21, 2013 Dex - On nie szuka klamki do strzelania. Ona ma tylko wygladac xD Quote Link to post Share on other sites
Vaco Posted January 21, 2013 Report Share Posted January 21, 2013 Kolega szuka czegoś, co tylko "wygląda" w przedziale 200/400 zł. Dlatego poleciłem tego Bella. Nie jest to szczyt technologiczny, który się nie zepsuje, ale ja mam o nim taką opinię, że jak na ten przedział cenowy, to "wygląda" i ma jakieś tam bicia ciekawsze. Dlatego poleciłem. Nic więcej. Sugerowałem się tym, że replika ma być full metal i posiadać wygląd. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted January 21, 2013 Report Share Posted January 21, 2013 Wygląda?! Beretta bella? Już przecież KJW wygląda o wieeele lepiej. W wielu sztukach beretki bella nawet otwór w główce kurka był nieprzelotowy a o jakości odlewu i farby wolę nie wspominać. Pomijając już kwestie techniczne czysto to i wyglądowo beretta bella prezentuje się tak jak kosztuje czyli 170zł nowa jak wchodziła na nasz rynek. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted January 21, 2013 Report Share Posted January 21, 2013 Wygląda?! Beretta bella? Już przecież KJW wygląda o wieeele lepiej. W wielu sztukach beretki bella nawet otwór w główce kurka był nieprzelotowy a o jakości odlewu i farby wolę nie wspominać. Pomijając już kwestie techniczne czysto to i wyglądowo beretta bella prezentuje się tak jak kosztuje czyli 170zł nowa jak wchodziła na nasz rynek. Vaco polecił Colta,a ktoś inny polecił Colta i Berettę (dając jeden link, gdzie były te dwa pistolety w produktach). Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted January 21, 2013 Report Share Posted January 21, 2013 Aaa to przepraszam, colt od bella jest nawet OK, skandalicznie badziewna jest beretta oczywiście. Nie chciał bym, żeby ktoś wywnioskował, że to mowa o colcie była :D. Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted January 21, 2013 Report Share Posted January 21, 2013 (edited) Brawo Zioło za podanie linku do Gunsporta.Za to powinieneś zostać puplicznie wychłostany.Sklep właścicieli Airsoftxtreme,czyli lipa. Kumpel się nadział u nich,ale dzięki groźbom ze strony prawnej dostał,co chciał(Po 3 miesiącach).Haha klamkę z paragonem i kartą gwarancyją z Blacksworda. Colty w BS są chyba starej generacji.W/w znajomemu włączyło się full auto po jakichś 2 miechach. Edited January 21, 2013 by Nitro Quote Link to post Share on other sites
dr Ziolo Posted January 21, 2013 Report Share Posted January 21, 2013 Przepraszam za gunsporta - nie wiedzalem, ze to xtremalnych. A co do full auto to wnioskuje, ze autor tematu nawet nie chcial z niego strzelac. Quote Link to post Share on other sites
vaas Posted January 21, 2013 Author Report Share Posted January 21, 2013 Albo się nie zrozumieliśmy, albo ja źle napisałem. Replika ma być wytrzymała, nie interesują mnie osiągi, troche poszperałem, oceńcie colt colt beretta colt. Mam jeszcze pytanie odnośnie gazu, na ile strzałów(+/-) wystarczy mi pojemnik gazu? Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted January 21, 2013 Report Share Posted January 21, 2013 Mogę zapytać po co Ci ta replika w końcu? Bo z jednej strony chcesz coś wytrzymałego, full metal, ale nie interesują Cię osiągi. To ma być replika na półkę do lansu przed kumplami? Beretta KJW jest ok. Colt Bella też, ale jakiejś mega rewelacji za tą kwotę to nie oczekuj. Quote Link to post Share on other sites
vaas Posted January 21, 2013 Author Report Share Posted January 21, 2013 Replike będzie używało 150 osób które zepsuły by CM.048, dlatego potrzebuje wytrzymałej repliki. Może się nie znam, ale nie podałem colta Bella. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted January 21, 2013 Report Share Posted January 21, 2013 To kup Tokyo Marui. Może się nie znasz, albo masz gdzieś co my piszemy i proponujemy Tobie? Jak to w końcu jest, oświeć nas. Quote Link to post Share on other sites
vaas Posted January 21, 2013 Author Report Share Posted January 21, 2013 Po prostu jestem nowy, nie znam sie. Raczej wolałbym colta, ale którego 1 czy 2? Odnośnie gazu to na ile magazynków starczy mi butelka tego gazu? Quote Link to post Share on other sites
Vaco Posted January 21, 2013 Report Share Posted January 21, 2013 Aaa to przepraszam, colt od bella jest nawet OK, skandalicznie badziewna jest beretta oczywiście. Nie chciał bym, żeby ktoś wywnioskował, że to mowa o colcie była :icon_biggrin:. Nie ma sprawy, tylko następnym razem zajrzyj w link, bo teraz ten nowy kolega czytając Twojego posta nie bierze pod uwagę tej repliki, gdyż myśli, że jest zła i wybiera sobie repliki WE w podobnej, a nawet wyższej cenie, a jakością raczej nie grzeszą. Odnośnie Beretty się nie wypowiadam, gdyż nigdy jej na oczy nie widziałem. Ja dałem propozycję tego Colta, gdyż go chwilę posiadałem i wspominam go całkiem przyjemnie zważywszy na jego cenę, a nie przez pryzmat replik pistoletów wartych 1000 zł. To tyle. Quote Link to post Share on other sites
vaas Posted January 21, 2013 Author Report Share Posted January 21, 2013 Oto moje typy R28 WE-057 WEG19-GEN3 GGB9606TM P14 Hi-Capa WE-062-G23B KP-08 którego wybrać? Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted January 21, 2013 Report Share Posted January 21, 2013 R28 miałem(znaczy się R27,ale to to samo).Nawet solidne,ale dupy nie urywało,klekotało,mało ekonomiczne,słabo wykonane. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts