Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Jak nie pj25 to jg608 a napewno nie kałach!!! a jak bym miał pj25 to tylko snajper bo szturmowki do 400fps :/.

Tylko dłuzszą wersje i parasnajperstwo

Na przyszłość, pisz w bardziej zrozumiałym języku, bo w tej wypowiedzi ciężko zrozumieć o co Ci chodzi.

/ZuBeR

Edited by ZuBeR

Daj sobie spokój ze snajperstwem, na początku wczuj się dobrze w rolę szturmowca, opanuj techniki ASG, taktykę podchodzenia przeciwnika. Snajper z repliką o zasięgu poniżej 70 m, zostanie ustrzelony przez dobrze taktycznie przygotowanego szturmowca nawet z shotguna.

Edited by Powała

O to to co mówi Powała.

"Nie replika lecz technika czyni z ciebie zawodnika" :)

Powiem Ci tak, moja emka przed remontem miała 25-28 metrów zasięgu i rofa poniżej 8k/s. I dało się z tego parę osób na respa odesłać.

Nie istnieje coś takiego jak parasnajperstwo. Albo jesteś snajperem albo nie jesteś snajperem. To tak samo, jakbym kupił replikę Uzi i wstawił do niej druma albo inny tego typu elektrycznie podkręcany mag. Byłoby to parawsparcie? Pewnie tak, ale byłby to też śmiech na sali. Po to jest snajpa żeby mieć miażdżącą przewagę zasięgu, po to jest kaem żeby mieć miażdżącą przewagę siły ognia.

Jak dysponujesz takimi pieniędzmi to może lepiej coś z pierwszej klasy?

No i radzę trochę więcej samodzielności. Z Twoim podejściem, czytaj: "Dajcie mi wszystko na tacy" daleko nie zajdziesz. W tym dziale tolerujemy prawie wszystkie, nawet te najgłupsze i najbanalniejsze pytania ale Ty już trochę przesadzasz. Postaraj się pisać w bardziej schludny i zrozumiały sposób. Weź moje rady głęboko do serca i nad zadaniem następnego pytania pomyśl dłużej niż 30 sekund.

Jak emki, to Evolution Airsoft. M4 w jakiejś fajnej wersji dostaniesz do 800 złotych, tylko musisz poczekać na dostawę, bo aktualnie wszystkie zeszły z tego co się orientowałem ostatnio.

http://blacksword.pl/product-pol-687-Evolution-Airsoft-M4A1-Tactical-.html

Mają jeszcze resztki tego modelu. Z tego co słyszałem po dostawie stare modele mają być drożej.