K.A.B Posted May 20, 2005 Report Share Posted May 20, 2005 Pojawiły się nowe sreeny z Operation Flashpoint 2, obejżeć można je tutaj Zapowiada się ciekawie Quote Link to post Share on other sites
ResistancE Posted May 20, 2005 Report Share Posted May 20, 2005 ślinotok.... :D grałem w CWC (cold war crisis) potem kupiłem w promocji (za 19.99 PLN nie za 90.99 PLN) operation flashpoint RESISTANCE :D no i 3 miechy non stop grałem. potem miesiąc przerwy i znowu 3 miesiące. i tak do dziś * no po 3 miesiącach grania non-stop może się znudzić nie? :wink: Quote Link to post Share on other sites
Zgedi Posted May 20, 2005 Report Share Posted May 20, 2005 * no po 3 miesiącach grania non-stop może się znudzić nie? :wink: nie..ja gram od poczatkow tej gry do dzisiaj i nawet troche mi sie nie znudzila...A OFP2 wyglada po prostu bosko...czekam na jakis pierwszy gameplay albo trailer jakis ladny.Czuje ze to bedzie hiciorek..sa rzeczy ktore sa skazane na slawe :wink: Quote Link to post Share on other sites
Jarcher Posted May 20, 2005 Report Share Posted May 20, 2005 Grafiora 8O Pentium 6 10Ghz, 20GB RAM, Geforce 5*5 99999 1024DDR2000 :D Wymiata! A ogólnie co do "koncepcji" OFP: Jedyna gra w której można zrobić prosty scenariusz typu..osadzić jedną drużynę we wiosce a drugą byle gdzie np. 5km dalej. Scenariusz zalóżmy timelimit 5h. I czekanie, może z buciora przybiegną, może czołgiem, może przebrani za cywilów, a może z helikoptera. To jest jedyna gra gdzie można tak różnorodnie i na tak wielkim terenie grać. Quote Link to post Share on other sites
Holman Posted May 20, 2005 Report Share Posted May 20, 2005 Hmm uwielbialem OFP. Prawde mowiac nie moge sie doczekac na OFP2. OD dluzszego czasu sa jakies pogloski o nim ale nic konkretnego sie nie dzieje... Grafika i klimat niesamowity :) Quote Link to post Share on other sites
DariuszM Posted May 20, 2005 Report Share Posted May 20, 2005 to to już rzeczywiste screeny z OFP2 czy jednak ciągle armed assault? OFP2 wyjdzie w 2006, ale w tym roku jeszcze ma wyjść Armed Assault http://www.gamespot.com/pc/action/armedass...dex.html?page=2 http://www.armedassault.com/ coś jakby OFP 1.5 - ulepszony silnik, modele, tekstury i ponoć kompatybilny ze starym OFP1 Quote Link to post Share on other sites
Szczep Posted May 20, 2005 Report Share Posted May 20, 2005 Wydaje mi się ze DariuszuM dobrze prawisz. Swoją drogą to ofp przy tej ilości dodatków na sieci nie wiem jak moze sie znudzić. No chyba ze ktos nie lubi strzelać do niemców i rosjan. Ale o gustach sie nie dyskutuje.... Quote Link to post Share on other sites
Zgedi Posted May 20, 2005 Report Share Posted May 20, 2005 Hehe bron nie daje cienia... :lol: Quote Link to post Share on other sites
Szczep Posted May 20, 2005 Report Share Posted May 20, 2005 Burn, BURN THE WITCH ;) Quote Link to post Share on other sites
ResistancE Posted May 21, 2005 Report Share Posted May 21, 2005 no za pierwszym razem to z 5 miesiecy bylo, zaraz znowy zainstaluje OFP :D grałem z bratem przez LAN, rozumiecie 12 moich czołgów (ja dowódca albo abramsy z ID, co sam steruje i strzelam) na jego 12 czołgów. robiłem różne rzeczy, zrzucałem ludzi mu nad głową w lesie z blackhawka, samolotami sie gonilismy, bombardowania, snajper na snajpera, MY 2 snajperzy na 999999 CKM-ów ruskich..... albo 5 blackhawkow ludzi, zrzucanych na ruskich, atak prawie wszystkimi jednostkami na miasto, albo brałem cały helikopter (rzecz jasna blackhawk) rzołnieży (nocne... :wink: ) i czyściłem 5 miast z kolei, wydając wszystkie możliwe roskazy... ITD 8) mógłbym tak w nieskończoność.... :D a co do 2 części to oświetlenie JEST OBRZYDLIWE :!: :!: :!: WYGLĄDA TRAGICZNIE I NIC NIE WIDAĆ OPRÓCZ PRAWIE BIAŁYCH (NO ŻÓŁTYCH) KAMIENI WSZYSTKO JEST CIEMNE, ZIELONE..... :twisted: wkur..... się. :twisted: jak grać przez neta? bo w MoH moge a tu sie nie da ? Quote Link to post Share on other sites
Zgedi Posted May 21, 2005 Report Share Posted May 21, 2005 Screeny z dwojki nie sa w pelni piekne bo zapewne robili je na kompie ktory jeszce tej gry nie dzwignie w pelni...bo widac troche pikselkowatosc ale i tak jest sie czym zachwycac...osobiscie podobaja mi sie nowe lasy...oj bedzie kamperiada przez net :) Quote Link to post Share on other sites
ResistancE Posted May 21, 2005 Report Share Posted May 21, 2005 no a wyjaśnij mi jak sie połączyć przez neta bo mi nie idzie... :( EDIT: http://silentwar.ofpbase.com/ JELCZ :D Quote Link to post Share on other sites
Zgedi Posted May 21, 2005 Report Share Posted May 21, 2005 no a wyjaśnij mi jak sie połączyć przez neta bo mi nie idzie... :( To nie grales nigdy przez net?ehh zaluj...a polaczenie sie na serek to zadna sztuka...na polskie najlepiej znac ip a zagraniczne gra sciaga sama bo wspolpracuje z gejspy :P ...albo sciagnij allseeingeye...sposob troche jest. Quote Link to post Share on other sites
ResistancE Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 daj pare IP polskich serv i haseła? Quote Link to post Share on other sites
Zgedi Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 217.172.224.10 217.172.224.20 haslo"grajmy" to takie dwa glowne Polskie serki Quote Link to post Share on other sites
ResistancE Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 a wyjaśnij jak to , najpierw wszedłem na serv potem wybrałem team i ludka, :) i czekam, czekam, gadam z ludzmi i NIC ! wyjasnij mi krok po kroku ? :? Quote Link to post Share on other sites
Zgedi Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 Nie mam cierpliwosci wyjasniac...trzeba dlugo grac zeby poznac obyczaje i system jaki obowiazuje przez net ale ogolnie jest to banalne.Nie ma niestety a moze i na szczescie takiej mozliwosci ze wbijasz sie w momecie jak juz graja...jak graja to masz okno w ktorym jest lista graczy i czas pzostaly do konca rozgrywki i czekasz az on uplynie..a jak wejdziesz w momecie jak ludzie sie zbieraja na gre to wybierasz strone ktora chcesz grac...usa,ruskie badz partyzanci i czekasz azz odpala gre...poznej klikasz "wszystko gotowe" i czekasz az sie zacznie...to wszystko Quote Link to post Share on other sites
ResistancE Posted May 25, 2005 Report Share Posted May 25, 2005 już grałem :) fajno , ale nie moge czasem rozpoznac kto jest ode mnie a kto nie. bo nie wyskakyle chmurka z zielonym czy czerwonym napisem :? taka mała dygresja Quote Link to post Share on other sites
Zgedi Posted May 26, 2005 Report Share Posted May 26, 2005 Jaka kurde znowu chmurka?...to nie cs czy inne muckowate gry...to normalne ze nie wiesz w co strzelasz skoro to cos jest jakies 400 metrow od ciebie w krzaku i nawet nie wiesz czy to czlowiek czy nie...to caly urok tej gry...pograj sobie takie mapy "hexenkesel"..one sa dosyc szybkie i male takze tam mozna pocwiczyc refleks..a jak wolisz cos wiekszego to battlefealdy sa fajne Quote Link to post Share on other sites
Czubaka Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 Panowie jesli jesteście fanami OFP to na pewno gracie w ARME - zapraszam do ciekawego przedsięwzięcia: http://kampania.cfog.pl/ Quote Link to post Share on other sites
Zbych Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 Smacznych kotletów przy reklamacji. Quote Link to post Share on other sites
Czubaka Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 zapraszam do czytania nowego artykolu na lamach strony FIA http://fia.com.pl/index.php?option=com_con...9&Itemid=53 Quote Link to post Share on other sites
Borol Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 Treningu ASG w Armie......interesujący patent:) Quote Link to post Share on other sites
Czubaka Posted August 3, 2009 Report Share Posted August 3, 2009 to fakt. polecam aczkolwiek czy to trening pod asg czy pod "real world" to juz kwestia wyboru :) a skoro mowa o ARMA to zapraszam do przeczytania nowego tekstu na stronie FIA: http://fia.com.pl/index.php?option=com_con...12&Itemid=1 Quote Link to post Share on other sites
Wolfhearty Posted September 23, 2009 Report Share Posted September 23, 2009 Czekam na tę produkcję zniecierpliwiony. Zastanawiam sie jak duże będzie podobieństwo do Bugged Assault 2 z uwagi na to że to 2 rózne projekty o tym samym korzeniu. Po obejrzeniu filmików bardzo spodobało mi się to, co męczyło mnie w OF, Arma 1 i 2. Mianowicie bezwładność kamery, to ze ruchy postaci są z opóźnieniem w stosunku do klawisza. A tutaj trym FPP jest bardziej... FPP ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts