Mendi Posted September 7, 2014 Report Share Posted September 7, 2014 Nie jest wygięta, to kwestia perspektywy :icon_smile: Shamoth sarkastycznie miał na myśli raczej tego krzaka po prawej. Quote Link to post Share on other sites
Haptacz Posted September 22, 2014 Report Share Posted September 22, 2014 (edited) Moja ślicznotka :icon_smile: W środku oczywiście mancraft i lufa PDI Edited September 22, 2014 by Haptacz Quote Link to post Share on other sites
kawek93 Posted April 6, 2017 Report Share Posted April 6, 2017 Trochę odkopię. Łoże jeszcze do pomalowania. Ale wstępnie jest tak: Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
shamoth Posted April 6, 2017 Report Share Posted April 6, 2017 Wygląda na to, że jak skończysz to po zgubieniu długo będziesz szukał ;) Quote Link to post Share on other sites
kawek93 Posted April 6, 2017 Report Share Posted April 6, 2017 Przykleję izolką do dłoni :D Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted April 6, 2017 Report Share Posted April 6, 2017 To nie maluj łoża. Jak chwycisz to owiń dłoń razem z chwytem jakimś bandażem maskującym. Quote Link to post Share on other sites
kawek93 Posted April 6, 2017 Report Share Posted April 6, 2017 (edited) Do przemyślenia. Ale korci mnie jakaś zabawa z kamo na łożu. Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka Edited April 6, 2017 by kawek93 Quote Link to post Share on other sites
kawek93 Posted April 7, 2017 Report Share Posted April 7, 2017 Mareq, testowałem Twój patent przez wiele godzin. Ograniczał jednak możliwość przeładowania :( Zostanę więc przy wizji przemalowania łoża :D Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted April 7, 2017 Report Share Posted April 7, 2017 Co robię nie tak, kawku, że Twoje foty nieablają..? :( Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted April 7, 2017 Report Share Posted April 7, 2017 (edited) Ja widzę ale może u ciebie może nawet fotki się dobrze maskują :icon_smile:. Przy okazji, próbował ktoś z was użyć do maskowania tego całego gearskina, co to na GF jest dostępny? Edited April 7, 2017 by mareq Quote Link to post Share on other sites
kawek93 Posted April 7, 2017 Report Share Posted April 7, 2017 Co robię nie tak, kawku, że Twoje foty nieablają..? :( Pozdrawiam, Lambert Mareq wszystko wytłumaczył :D A tak serio, nie wiem czemu Ci ich nie wyświetla. Jeżeli chcesz, mogę na priv podesłać. Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
lvyairsoft Posted June 4, 2017 Report Share Posted June 4, 2017 To ja może pokażę moje maskowanie :D ,zdjęcie z wczesnej wiosny i maskowanie też typowe pod te warunki. Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted July 26, 2017 Report Share Posted July 26, 2017 Ekhem.. ;) A tu proszę; Niektórzy producenci replik potrafią wyjść na przeciw oczekiwaniom snajperów: - http://www.redwolfairsoft.com/redwolf/airsoft/Sniper_Rifles_ARES_ARES_Amoeba_STRIKER_S1_Sniper_Rifle_Yellow.htm Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
Under B Posted July 27, 2017 Report Share Posted July 27, 2017 Ekhem.. :icon_wink: A tu proszę; Niektórzy producenci replik potrafią wyjść na przeciw oczekiwaniom snajperów: - http://www.redwolfai...ifle_Yellow.htm Pozdrawiam, Lambert Pewnie niejedna kobieta by się skusiła :icon_eek2: Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted July 27, 2017 Report Share Posted July 27, 2017 To jest takie "uwaga mam 600 efpeesów, jak mnie widzisz to po tobie" :). Quote Link to post Share on other sites
MatiasAMP Posted November 26, 2017 Report Share Posted November 26, 2017 Długo się wahałem czy malować swoją VSR'ke i w końcu się zdecydowałem. Odszedłem od planowanego snake skina i postawiłem na gąbeczkę. Jak na pierwsze malowanie repliki to chyba wyszło całkiem nieźle. Co sądzicie? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts