Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Beretta M9 Marine Full Metal czy może być zasilana magami na green gas oraz Co2

Recommended Posts

Witam szukam od pewnego czasu informacji na temat Beretta M9 Marine Full Metal taka jak na tej stronie http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?cPath=21_29&%20products_id=812 chodzi mi dokłądnie o to czy jest możliwość zasilania jej magazynkami na green gas oraz na CO2 ale nigdzie nie moge znaleść takiego potwierdzenia a bardzo mi zależy na tym zeby można była ja zasilać magazynkami na co2. Prosze od podesłanie ewentualnie linków z takimi magami bo nie moge znaleść

A ja właśnie czytalem dużo opini pozytywnych na temat we oraz z otoczenia. Włąsnie sam nie wiem bo znalazłem maga do tej repliki na co2 i podobno pasuje . właśnie duzo osób twierdzi mói ze jest ona przstosowana do zasilania zaróno green gasem jaki i co2. I dlatego pisze bo sam nie wiem może ktoś sie z potakł z czym takim

Ale trzeba przerabiać czy normalnie pasuja???

Ale co Ty chcesz przerabiać? Masz Berettę KJW więc kupujesz do niej magazynki KJW (ewentualnie TM, HFC, Bell - wszystko to jeden system)

oraz czy ma ktoś może strone z tymi magami???

Allegro.pl

http://zbrojownia.li...products_id=712 a co myślicie o tej firmie???

Miałem tę Berettę i odradzam. Pomijając już fakt, że obecnie jest niedostępna i chyba już nigdy nie będzie, bo o ile sie nie mylę już jej nie produkują.

Edited by Pietracha

To było stwierdzenie czy pytanie?

Jeśli pytanie, to nie do końca tak. Będzie działało normalnie jeśli kupisz berettę KJW przystosowaną do CO2. Taka beretka słabo działa na Green gazie. Możesz też kupić berettę KJW na green gaz. Wtedy słabawo działa na CO2 i może się rozpaść zwyczajnie ;]. Możesz też przestać kombinować, kupić berettę KJW na GG i uzywać magów na GG, po ludzku. No, albo kupić berettę KJW na CO2 i użerać się z magazynkami które po pół roku zaczną puszczać gaz górnym zaworem bo jest badziewny.

Link nie działa. Wielkimi literami powinieneś raczej zaznaczyć wyraz "jaki", bo chcesz uzyskać odpowiedź na pytanie "co jest lepsze", chyba że ważniejszy dla ciebie jest wyraz "na". To tak a propo.

Różnica pomiędzy CO2 a co2 jest w zapisie, to drugie napisałeś z małej litery... I uwierz mi, jest różnica, czy zapiszesz CO, czy Co, czy co...

A pomiędzy GG a CO2 jest taka, że pojemniki na CO2 mają ten gaz pod znacznie wyższym ciśnieniem od GG, jest też rozprężany pod wyższym ciśnieniem, co wymaga wyższej jakości uszczelki i zawory. Tanizna się szybko rozpadnie. A Dexter ci już napisał, CO jest lepsze.